Η τρίτη έκδοση του ALESTREM που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο Ales της Νότιας Γαλλίας, είναι το πρώτο μεγάλο ραντεβού του Εxtreme Enduro με τις KTM, HUSQVARNA και SHERCO να θέλουν διακαώς μια νίκη.

alestrem

Για πρώτη φορά φέτος οι Βρετανοί Jonathan Walker και Graham Jarvis θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους υπό την απειλή των Wade Young, Alfredo Gomez Cantero, Mario Roman Serrano και Billy Bolt. Μαζί τους οι πάντα υπολογίσιμοι σκληροτράχηλοι Lars Enöckl, Blake Gutzeit, Xavi Leon Sole, Philipp Bertl, αλλά και οι Γάλλοι Yannick Marpinard και Florian Peyret που θέλουν μια καλή εμφάνιση μπροστά στο κοινό τους.

Ο Jonathan Walker έχει το απόλυτο κατακτώντας την νίκη στους δυο προηγούμενους αγώνες, το ερώτημα είναι αν θα καταφέρει να να πάρει για τρίτη φορά την νίκη κάτω από πραγματικά δύσκολες συνθήκες.

Το πρόγραμμα ξεκινάει το Σάββατο με το MITAS XTREME TEST που θα δώσει το δικαίωμα συμμετοχής στους αναβάτες που έχουν τους εκατό καλύτερους χρόνους στον απογευματινό πρόλογο που θα γίνει μέσα στην πόλη. Ο πρόλογος θα καθορίσει την σειρά εκκίνησης για το κυριακάτικο αγώνα. Παράλληλα με τον αγώνα θα υπάρχουν test ride και μαθήματα Enduro για όσους θεατές το θελήσουν.

Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:1

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.