Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το αποτέλεσμα όταν δυο πολύ ταλαντούχοι νέοι ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους σε ένα βίντεο.

Jorge Prado

Ο Ισπανός αναβάτης motocross Jorge Prado και ο Αμερικανός δωδεκάχρονος ντράμερ Alex Shumaker μπορεί να μην έχουν συναντηθεί ποτέ, αλλά σίγουρα γεννήθηκαν για να ηγηθούν σε αυτό που η φύση τους προίκισε. Ο Alex Shumaker εμπνεύστηκε με τα κατορθώματα του Ισπανού και θέλησε να του βάλει τον δικό του δυναμικό ρυθμό σε ένα βίντεο αφιερωμένο στην ως τώρα πορεία του Prado.

Ταξιδέψετε μαζί τους στους ρυθμούς του “Enter Sandman” τον Metallica σε ένα εκπληκτικό video.

Ν. Ζέλλιος

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.