Η KTM έχοντας σαν στόχο να πρωταγωνιστήσει και τα επόμενα χρόνια στον Ισπανικό χώρο, ήρθε σε συμφωνία με τον νεαρό ταλαντούχο αναβάτη Josep García που μεταγράφηκε από την ομάδα της HUSQVARNA.

josep-garcia

Ο Josep García εκτός από μέλος της KTM Ισπανίας είναι η δεύτερη σημαντική ενίσχυση μετά την μεταγραφή του Αυστραλού Daniel Milner για την KTM- FACTORY με τον Ισπανό να είναι και φέτος ένας από τους βασικούς διεκδικητές του παγκόσμιου πρωταθλήματος στην κατηγορία JUNIOR.

Μετά την παρουσίαση της ομάδας ο Josep García δήλωσε: » Για μένα, ήταν πάντα ένα όνειρο να γίνω μέρος της οικογένειας της KTM. Στόχος μου για αυτή τη νέα σεζόν είναι να κατακτήσω τον τίτλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και στο πρωτάθλημα Ισπανία «.

enric-francisco

Στην ανανεωμένη ομάδα της KTM-ΙΣΠΑΝΙΑΣ μαζί με τον χαρισματικό αναβάτη θα βρίσκονται ο Enric Francisco μαζί με τους έμπειρους Iván Cervantes και Jaume Betriu. Ένα μείγμα ταλέντου, ενθουσιασμού αλλά και εμπειρίας θα παρατάξει το αυστριακό εργοστάσιο στο πρωτάθλημα Ισπανίας έχοντας σαν σκοπό την κορυφή σε όλες τις κατηγορίες. Οι Enric Francisco και Jaume Betriu είναι σίγουρο ότι θα συμμετέχουν και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα με την KTM Farioli Supported team. Ενώ ερωτηματικό είναι αν τελικά ο έμπειρος Iván Cervantes που ανακοίνωσε πέρσι στον αγώνα τις χώρας μας ότι αποσύρεται από το χώρο του ENDURO, τελικά μετάνιωσε και θα βρίσκετε για δέκατη έκτη συνεχόμενη χρονιά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Η ομάδα της KTM Ισπανίας για το 2017:
E1 Josep García KTM 250 EXC-F
E1 Enric Francisco KTM 250 EXC-F
E2 Iván Cervantes KTM 450 EXC-F
E3 Jaume Betriu KTM 300 EXC

Ν. Ζέλλιος

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.