Έχοντας αρκετούς πρωτοκλασάτους αναβάτες τραυματίες ήταν αρκετά δύσκολο το έργο της αμερικανικής ομοσπονδίας να επιλέξει μια αξιόλογη ομάδα που θα τους φέρει πρωταγωνιστές στο MX εθνών 2017 του Matterley Basin.

Covington_MXGP_13_CZ_2017_0

Μετά από πολλές σκέψεις η ομάδα των ΗΠΑ έχει επιλεγεί, με τον Zach Osborne (Husqvarna 450 – Open), Cole Seely ( Honda 450- MXGP) και του Thomas Covington (Husqvarna 250 -MX2). Η αμερικανική ομάδα είναι η πολυνίκη στο θεσμό έχοντας κατακτήσει το στέμμα 22 φορές επιδιώκοντας την φετινή χρονιά να επιστρέψει στην κορυφή μετά από πέντε χρόνια, αλλά μάλλον το έργο τις είναι αρκετά δύσκολο καθώς είναι από τις ελάχιστες φορές που κανένας από τους τρεις αναβάτες δεν έχει εμπειρία στο θεσμό.

Ο διευθυντής της AMA Racing Kevin Crowther δήλωσε: «Η ομάδα φέτος είναι γεμάτη από ταλέντο. Zach, Thomas και Cole έχουν τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσουν και χωρίς αμφιβολία, θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις να κατακτήσουν την πρώτη θέση .»

N. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.