Στο Βελγικό GP στις 5 Αυγούστου ανακοινώθηκε η ομάδα που θα εκπροσωπήσει το Βέλγιο στο motocross των Εθνών 2017.

TeamBelgiumMXoN_MXGP_14_B_2017

Η ομάδα του Βελγίου αποτελείτε από τους Clement DeSalle στην MXGP, Julien Lieber στην ΜΧ2 , και Jeremy Van Horebeek στην OPEN.

Ο Joel Smets και οι Βέλγοι αναβάτες, DeSalle, Lieber, και Van Horebeek εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στις δυνατότητες της ομάδας να κερδίσει με τον Van Horebeek να δηλώνει: «Νομίζω ότι θα είναι ένα μεγάλο Σαββατοκύριακο, όλοι ξέρουμε πώς να οδηγούμε μια μοτοσυκλέτα. Έχουμε μια ισχυρή ομάδα, και είμαστε πάντα το κίνητρο για αυτό το γεγονός. Το βάθρο είναι το ελάχιστο, γιατί όταν πηγαίνουμε εκεί, πηγαίνουμε για να κερδίσουμε. «

Αργότερα, η ομάδα του Βελγίου αποκάλυψε τις τρις μοτοσυκλέτες στο Paddock του Lommel.

TeamBelgium_I_MXGP_14_BE_2017

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.