Η ομοσπονδία Μοτοσικλέτας Αυστραλίας επιβεβαίωσε τους αναβάτες Kirk Gibbs, Jed Beaton και Dean Ferris που θα την εκπροσωπήσουν ώς ομάδα της Αυστραλίας στο 2016 Motocross των Εθνών (MXoN) στην Maggiora της Ιταλίας στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου.

Ferris-cool

Η πρωτοπόρος στην βαθμολογία της ΜX2 Beaton, είναι στην Ευρώπη αυτό το Σαββατοκύριακο για να αγωνιστεί στο Ελβετικό EMX250, και έχει επιβεβαιωθεί στην κατηγορία MX2 για το MXoN.

O Todd Waters δεν είχε συμπεριληφθεί στο line-up και o Ferris μετακόμισε στην κατηγορία MX2, αλλά ας ελπίσουμε οι Αυστραλοί μπορούν να επαναλάβουν τα μεγάλα αποτελέσματα από τη θρυλική εκδήλωση του 1986 όπου ο αυστραλιανός μύθος Craig dack σημείωσε μια εντυπωσιακή τέταρτη θέση στο πρώτο σκέλος, βοηθώντας την Αυστραλία να τερματίσει στην πρώτη δεκάδα.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.