Χτες ανακοινώθηκε η ομάδα των αναβατών που θα εκπροσωπήσει της Ρωσία στο Motocross των Εθνών στη Maggiora 25 Σεπτεμβρίου.

shmaia rwsias

Οι αναβάτες που επιλέχτηκαν για να εκπροσωπήσουν την Ρωσία είναι οι εξής:

Aleksandr Tonkov στην κατηγορία MX1

Vsevolod Brylyakov στην κατηγορία MX2

Evgeny Bobryshev στην κατηγορία Open

Αυτή τη στιγμή δύο αναβάτες είναι σε ανάρρωση από τραυματισμό, οι Tonkov και Brylyakov, αλλά θα πρέπει να είναι έτοιμοι για το μεγάλο γεγονός το Σεπτέμβριο, για να μπορέσουν να δώσουν ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.