Το πιο διάσημο ράλι στον κόσμο ξεκινάει από το Μπουένος Άιρες στις 4 Ιανουαρίου, ένας αγώνας εξαντλητικός 13ων ημερών που θα διασχίσει την πρωτεύουσα της Αργεντινής και 9.000 χιλιόμετρα.

redbulldesertwingsteam-2015dakarlineup_5666de8354b2d

Μαζί με τα στάδια στην Αργεντινή, το Ράλι Dakar διασχίσει τη Χιλή, καθώς και το υψόμετρο της Βολιβίας. Μόνο οι μισοί από αυτούς που θα ξεκινήσουν από το Μπουένος Άιρες αναμένεται να ολοκληρώσουν τον αγώνα, μία πρόκληση για αναβάτες και μηχανές.

Η ομάδα της Red Bull Desert θα αγωνιστεί για τις νίκες με παλιούς πρωταθλητές αλλα και νέους αναβάτες που θέλουν γευτούν την επιτυχία του Ντακάρ για πρώτη φορά.

Ομάδα Red Bull Desert:

Stéphane Peterhansel
Carlos Sainz
Cyril Despres
Marek Dabrowski
Adam Malysz
Nasser Al-Attiyah
Giniel De Villiers
Jordi Viladoms
Sam Sunderland
Jakub Przygonski
Matthias Walkner
Hélder Rodrigues
Mohamed Abu Issa

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.