H Husqvarna ανακοίνωσε επίσημα τους αναβάτες που θα συμμετέχει στο Rally Dakar του 2018.

team Rockstar Energy Husqvarna Rally 2018

Μετά από μια εντυπωσιακή σεζόν, ο παγκόσμιος πρωταθλητής FIM Cross-Country Rally, Pablo Quintanilla θα συμμετάσχει με τα χρώματα της Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing μαζί με τον Andrew Short, το ντουέτο θα αντιμετωπίσει την περιπέτεια των δύο εβδομάδων πάνω στο ολοκαίνουργιο Rally FR 450.

Το Rally Dakar 2018 στο Περού, τη Βολιβία και την Αργεντινή, θα διεξαχθεί από τις 6 έως τις 20 Ιανουαρίου, και θα είναι μια ειδική εκδήλωση για πολλούς λόγους. Συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 5.000km χρονομετρημένων ειδικών και με συνολική απόσταση περίπου 9.000km θα είναι η 40ή έκδοση του και η δέκατη φορά που ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Νότια Αμερική.

Pablo Quintanilla: «Ανυπομονώ πραγματικά για το ερχόμενο Dakar. Ήταν μια πολύ καλή εποχή για μένα, έχω πραγματικά κίνητρο στη μεγαλύτερη κούρσα του έτους. Όλοι έχουμε δουλέψει σκληρά για να βελτιωθούμε και είμαι πραγματικά σίγουρος για την ομάδα μου και για το τι είμαι ικανός. Το κλειδί του αγώνα για μένα είναι να γνωρίζω πότε να πιέζω και πότε να οδηγώ με προσοχή. Αυτό είναι κάτι που έρχεται με εμπειρία και χρειάζεται χρόνος για να καταλάβουμε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιτεθούμε σε ένα στάδιο. Έχουμε επίσης κάνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά με το νέο Rally FR 450. Η νέα μοτοσυκλέτα είναι πολύ ελαφρύτερη, πιο εύκολο να την χειριστείς και σου δίνει ένα εντυπωσιακό αίσθημα ασφάλειας όταν πηγαίνειε γρήγορα. Έχουμε δουλέψει σκληρά για να αναπτύξουμε αυτή τη μοτοσυκλέτα για δύο χρόνια και είμαι πραγματικά ικανοποιημένος με το τελικό αποτέλεσμα. Μου αρέσει να αγωνίζομαι και είμαι βέβαιος ότι με αυτή τη μοτοσυκλέτα και μια τέτοια ισχυρή ομάδα μπορούμε να αγωνιστούμε για την νίκη τον Ιανουάριο «.

Andrew Short: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα κατευθυνθώ προς το πρώτο Dakar μου. Η ομάδα μου έδωσε μια καταπληκτική ευκαιρία να κάνω ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου και δεν μπορώ να τους ευχαριστήσω αρκετά γι ‘αυτό. Το Rally του Μαρόκου ήταν μια μεγάλη εμπειρία μάθησης για μένα και από τότε δεν έχω σταματήσει να δουλεύω. Είχαμε επίσης μερικές καλές ημέρες δοκιμής και εκπαίδευσης πλοήγησης με τον Pablo και ήταν μια έκρηξη. Για το πρώτο μου Dakar τον Ιανουάριο ο κύριος στόχος είναι να αποφύγω τα λάθη και να συνεχίσω να βελτιώνω τις ικανότητές μου στην πλοήγηση. Ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα με αγώνες αντοχής είναι το γεγονός ότι είσαι λετοιμος σε όλη τη διάρκεια, δεδομένου ότι ποτέ δεν ξέρεις τι είναι γύρω από την επόμενη στροφή, η όλη εμπειρία μετατρέπεται σε μια μεγάλη περιπέτεια. Είναι ένα καλό συναίσθημα και κάτι που είμαι εθισμένος τώρα. Θέλω να κάνω λίγα βήματα και να βελτιωθώ με τον στόχο, να συνεχίσω να βελτιώνω την ταχύτητά μου και να τελειώσω το πρώτο μου Ντακάρ χωρίς προβλήματα «.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.