Η Ομάδα Honda Racing Gariboldi ξεκίνησε επίσημα τις δοκιμές  (pre-season) αυτή την εβδομάδα στη Σαρδηνία για το MXGP 2016.

honda team mxgp 2016

Η ομάδα για το 2016 αυξάνετε σε τρεις αναβάτες. Στην MX2 ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Tim Gajser # 243, ο οποίος είναι απο με Honda MXGP CRF450RW. Ο Jorge Saragozza # 101, ο οποίος επιστρέφει στην CRF250RW και ο νέος David Herbreteau # 338, που ενώνει την ομάδα για μια περίοδο σχεδόν πλήρης στην ΜΧ2 με CRF250RW.

Η ομάδα Honda Racing Gariboldi ξεκίνησε επίσημα το 2016 στο FIM Motocross World Championship αυτή την εβδομάδα με την παραδοσιακή δοκιμή pre-season στη Σαρδηνία.

unnamed-2

Η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία τους για τη σεζόν 2016, σε διαφορετικά μονοπάτια στη Σαρδηνία αυτή την εβδομάδα, μέχρι τον πρώτο γύρο του Διεθνούς ιταλικού στο Αλγκέρο αυτό το Σαββατοκύριακο, όπου θα ενταχθούν οι Gautier Paulin και Evgeny Bobryshev.

unnamed-4

Η μπάρα πέφτει για την σεζόν 2016 στην πίστα  Losail στο Grand Prix του Κατάρ, στις 26-27 Φεβρουαρίου.

unnamed-5

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.