Όλα τα βλέμματα των φίλων του MOTOCROSS ήταν στραμμένα αυτό το Σαββατοκύριακο στο Frauenfeld – Gachnang της Ελβετίας όπου διεξήχθη ο δέκατος πέμπτος γύρος του MXGP.

Team_Swiss_I_MXGP_15_SUI_2017

Η ελβετική ομοσπονδία έχοντας υψηλές βλέψεις και την φετινή χρονιά στο MOTOCROSS των εθνών, προτίμησε να ανακοίνωση αυτό το Σαββατοκύριακο την ομάδα που θα την εκπροσωπήσει στο Matterley Basin της Βρετανίας. Η επιλογή των τριών αναβατών σίγουρα δεν έκρυβε εκπλήξεις με τους Arnaud Tonus (MXGP), Valentin Guillod(ΜΧ2) και Jeremy Seewer (OPEN) αλλά προτίμησε να αλλάξει τη περσινή συνταγή που τους έφερε στην έκτη θέση μεταφέροντας τον Valentin Guillod στα 250, δίνοντας την ευκαιρία στον βενιαμίν της ομάδας Jeremy Seewer να αγωνιστεί στα ίσια με τους αστέρες του MXGP στην κατηγορία OPEN.

Τραυματισμός Arnaud Tonus. Εξαιρετικά ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο για τον Arnaud Tonus με μια τέταρτη θέση στο κατατακτήριο σκέλος και την ανακοίνωση της ελβετικής ομάδας για το MXON. Η Kυριακή σίγουρα άφησε μια γλυκόπικρη γεύση καθώς κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη σε σκέλος αλλά να εγκαταλείψει στο δεύτερο τραυματίας, μετά την επαφή με τον Arminas Jasikonis. Τελικά η κατάσταση του Ελβετού αναβάτη δεν είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και από ότι όλα δείχνουν θα επανέλθει γρήγορα στους αγώνες καθώς έχει σπάσει μόνο ένα πλευρό χάνοντας πιθανότατα μόνο το σουηδικό GP.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.