Η ελβετική ομοσπονδία ανακοίνωσε ποιοι αναβάτες θα φορέσουν τα χρώματα της εθνικής τους στο Motocross των Εθνών στη Maggiora στις 24-25 Σεπτέμβρη.

shmaia elbetias

Οι αναβάτες επιλέχτηκαν σε σχέση με τη δυνατότητα τους για να φέρουν το κλαύτερο αποτέλεσμα. Ο Seewer είναι στις πρώτες θέσεις της κατάταξης, όπως και ο Guillod, αλλά και ο Tonus που επέστρεψε από τις ΗΠΑ (φαίνεται να είναι εδώ για να ολοκληρώσει κάποιες ευκαιρίες για την επιστροφή του τον επόμενο χρόνο στο GP).

Οι αναβάτες είναι:

Valentin Guillod στην κατηγορία MX1

Jeremy Seewer στην κατηγορία MX2  

Arnaud Tonus στην κατηγορία Open

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.