Η αγωνιστική ομάδα Pro Circuit Kawasaki Racing Team Monster Energy έχει το βλέμμα της τον Σεπτέμβριο στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου για το 2017 με μια ομάδα τεσσάρων αναβατών.

schermata-2016-12-14-alle-22-08-28

Joey Savatgy και Adam Cianciarulo επιστρέφουν για το τρίτο και τέταρτο έτος τους στην ομάδα. Μετά από μία εντυπωσιακή rookie Pro σεζόν Motocross, ο Austin Folkner κάνει το ντεμπούτο του με τον Justin Hill. Η Monster Energy Pro Circuit Team Kawasaki είναι μια από τις πιό σημαντικές Supercross και motocross ομάδες στην ιστορία AMA με 29 τίτλους.

Mitch Payton ιδιοκτήτης Pro Circuit: «Ανυπομονούμε για την έναρξη της σεζόν 2017. Ξέρω ότι κάθε ένας από τους αναβάτες μας είναι σε θέση να κερδίσει αγώνες, και να δώσει το καλύτερο του κάθε Σαββατοκύριακο.»

Η Monster Energy Supercross σεζόν ξεκινά στο Angels Stadium στο Anaheim της Καλιφόρνια το Σάββατο 7 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι το φινάλε της σεζόν, στις 6 Μαΐου στο Στάδιο Sam Boyd στο Λας Βέγκας.

Δείτε παρακάτω τους αναβάτες της ομάδας Monster Energy Pro Circuit Team Kawasaki:

schermata-2016-12-14-alle-22-08-46

cianciarulo

schermata-2016-12-14-alle-22-09-11

hill

schermata-2016-12-14-alle-22-08-59

forkner

schermata

savatgy

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.