Η Honda RedMoto ολοκληρώνει το αναπτυξιακό της σχέδιο στα off-road ανακοινώνοντας μια δυνατή συμφωνία που επιτεύχθηκε με την Lunigiana Enduro για την νέα περίοδο ανταγωνισμού επιδιώκοντας σημαντικές επιτυχίες.

Η Lunigiana Enduro δείχνοντας συνεχή ανάπτυξη με κίνητρο το μεγάλο πάθος και την επιθυμία για νέες προκλήσεις, έχει πετύχει κατά καιρούς σημαντικές επιτυχίες.

Η ομάδα υπό την ηγεσία του Gianni Belloni, θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro και στο Ιταλικό πρωτάθλημα με δύο κορυφαίους οδηγούς.

O είκοσιτετράχρονος Ιταλός Davide Soreca έχοντας μεγάλες διακρίσεις στο χώρο θα είναι ο πρώτος από τους δύο αναβάτες, αγωνιζόμενος στην κατηγορία Ε2 του παγκόσμιου και του ιταλικού πρωταθλήματος με το νέο Honda CRF RedMoto 300RX Enduro 2019. Σε αυτούς τους μήνες πριν από την έναρξη των αγώνων, ο Soreca θα ακολουθήσει ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με στόχο τη βελτίωση των ιδιοτήτων οδήγησης, αναπτύσσοντας το νέο Honda RedMoto CRF 300RX Enduro 2019.

Η επιστροφή του Soreca με το RedMoto είναι μια πηγή μεγάλης χαράς θέτοντας υψηλούς στόχους για την επόμενη χρονιά τόσο για τον αναβάτη όσο και για την ομάδα της Honda RedMoto.

DAVIDE SORECA: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να επιστρέψω στην οικογένειας της RedMoto Honda. Αισθάνομαι την ανάγκη να αντιμετωπίσω μια νέα πρόκληση με το νέο Honda CRF RedMoto 300RX Enduro παρακολουθώντας και βοηθώντας στην εξέλιξη του. Το 2017 με το CRF 250 είχα αγγίξει τον τίτλο στην Junior World και επιστρέφω ξανά σε μια Honda, είναι μια μοναδική ευκαιρία για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Gianni Belloni και όλο το προσωπικό της RedMoto για αυτή την ευκαιρία. Θα κάνω το παν για να ξεπληρώσω την εμπιστοσύνη τους. Είμαι ανυπόμονος να ξεκινήσω την εκπαίδευση περιμένοντας την έναρξη των αγώνων “.

GIANNI BELLONI: “Ο Soreca είναι ένας ταλαντούχος, γρήγορος οδηγός που απέδειξε την αξία του ακόμα και το 2018. Η άφιξή του είναι ένα σημάδι της αυξανόμενης δέσμευσης της Honda RedMoto Lunigiana ομάδας όσον αφορά τη συμμετοχή στο πρόγραμμα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, το ιταλικό πρωτάθλημα και το Six Days. Πάνω στους αγώνες και σε δύσκολες συνθήκες θα βασιστούμε να αναπτύξουμε σε τεχνικές βάσεις το νέο Honda CRF RedMoto 300RX Enduro. Είναι σημαντικό να παραμείνουμε επικεντρωμένοι στο στόχο μας τη σεζόν του 2019. Ξεκινώντας από τις δοκιμές που έχουμε προγραμματίσει με το προσωπικό της RedMoto θέλουμε να μεγαλώσουμε και να φέρουμε το Honda RedMoto CRF όπου αξίζει ».

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.