Η ομάδα ΜΧ Balagian την Κυριακή 15 Οκτωβρίου συμμετείχε στους δύο θεσμούς του Motocross, Βορείου και Νοτίου Ελλάδος με έξι αναβάτες. 

Balagian2

Στο πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη ο πρώτος αγώνας έδωσε το παρόν με τρεις αναβάτες, τους Κιουτσουκώστα Κυριάκο στην ΜΧopen, Τσιπουρόπουλο Πρόδρομο στην ΜΧ1 και Βαγγελακάκη Σταύρο στην ΜΧ65. Ο Κιουτσουκώστας μετά την επιστροφή του απο σοβαρό τραυματισμό κατάφερε και πήρε στην δεύτερη θέση με (2-3) τερματισμούς. Ο Τσιπουρόπουλος στο πρώτο σκέλος κατάφερε και τερμάτισε στην 6η θέση, στο δεύτερο σκέλος με αρκετά προβλήματα και κούραση τερμάτισε 11ος καταλαμβάνοντας την 8η θέση στο σύνολο. Ο μικρός της παρέας Βαγγελακάκης στην κατηγορία ΜΧ65, με δύο πρώτες θέσεις ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Στο Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στην Μεγαλόπολη ο τρίτος αγώνας η ομάδα συμμετείχε με επίσης τρεις αναβάτες, τους αδερφούς Μαυράκη στην κατηγορία ΜΧ85 και τον Αλέξανδρο Αλεξάκη στην κατηγορία ΜΧ2. Ο Αλεξάκης αν και υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία έδωσε το παρόν στο αγώνα καταλαμβάνοντας την 13 θέση. Ο Μαυράκης Σταύρος με δύο νίκες κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία ΜΧ85, με το αδερφό του Γιώργο να είναι στην 5η θέση στο σύνολο μετά την 6η θέση στο πρώτο σκέλος όπου και είχε πτώση με τραυματισμό, και την 4η στο δεύτερο σκέλος.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.