Το κατάστημα MX-BALAGIAN θα μείνει κλειστό απο 20 Δεκεμβρίου μέχρι 31 Δεκεμβρίου και χαρίζει σε δυο τυχερους ένα κράνος αξίας 180€ ή μια στολή Fox η Thor αξιας 190€.

Balagian2

 

Όποιος κάνει like και κοινοποίηση στον παρακάτω σύνδεσμο θα μπει στην κλήρωση και 5 Ιανουαρίου θα ανακοινωθεί το όνομα του νικητή. Εδώ μπορείτε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό.

24650661_1698110473573642_58438107_o

 

Καλά Χριστούγεννα, καλή πρωτοχρονιά και καλές γιορτές σε όλους.

 

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.