Ετοιμάστε τις μηχανές σας ENDURO- ΜΧ- ON Off γιατί έχουμε πολλά να σας δείξουμε, χωμάτινα και ασφάλτινα εκδρομικά, πεζοπορία -αναρρίχηση-τοξοβολία, επίσης μαζί μας θα είναι και ο Άγγελος Σινάνης να παρουσιάσει το έργο του, από το 1985 άρχισε να ταξιδεύει με τη μοτοσικλέτα του στην Ευρώπη, ως μοναχικός καβαλάρης. Λάτρης του δύσκολου και του ακραίου ξεκίνησε τις περιπλανήσεις του από τις εσχατιές της Σκανδιναβίας και συνέχισε σε διάφορες χώρες για τα επόμενα 10 χρόνια. Συνεργάστηκε ακόμα με τα «Ανακαλύψτε» και «Εξερευνήστε την Ελλάδα» των εφημερίδων ΝΕΑ και ΈΘΝΟΣ αντίστοιχα, ως δημιουργός των ταξιδιωτικών οδηγών: Άγραφα, Πύλη – Ελάτη – Περτούλι- Ασπροπόταμος Πίνδου, Αργιθέα – Βόρεια Άγραφα, και τις θαυμάσιες Μονές των Αγράφων.
Ώριμος καρπός της 25ετούς ταξιδιωτικής και ερευνητικής πορείας είναι και το βιβλίο αυτό με θέμα το Γράμμο και τα Μαστοροχώρια της Κόνιτσας.www.elladosperiigisis.gr

Ο χώρος της συγκέντρωσης θα είναι στην κατασκήνωση TREKKIN HELLAS στο δρόμο από τα λιβάδια Περτουλίου προς τη Χρυσομηλιά στο 7 χιλιόμετρο, θα υπάρχει και η ανάλογη σήμανση.

Στον χώρο της συγκέντρωσης θα λειτουργεί εστιατόριο – ψησταριά, με λογικές τιμές για την σίτιση σας, καθώς και cafe-bar για τους καφέδες και τα ποτάκια σας, ενώ για την ημερήσια μουσική σας διασκέδαση θα υπάρχει DJ. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ROCK ΚΑΙ ΛΑΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ.

Μείνετε συντονισμένοι. Περισσότερες πληροφορίες, φωτογραφικό υλικό από την προετοιμασία του χώρου, από τα μονοπάτια και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε θα το δείτε εδώ: molettrikalon.blogspot.com https://www.facebook.com/profile.php?id=100002123086270&ref=bookmarks

Οργάνωση.
Υπεύθυνοι:  ΖΑΜΠΡΑΙΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ τηλ 6976615088 – ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ 6944444530 – ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 6944537325 – ΝΤΕΒΕΤΖΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ 6976030809 – ΧΑΧΑΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 6984281900

Κόστος Συμμετοχής:
Οι τιμές εισόδου για την 26ή Πανελλήνια Συγκέντρωση βουνού για τις 3 ημέρες θα είναι ίδιες και είναι οι εξής:
· Οδηγός με κάρτα ΜΟΤΟΕ 20,00€
· Οδηγός χωρίς κάρτα ΜΟΤΟΕ 25,00€
· Συνοδηγός 10,00€ (δεν περιλαμβάνει αναμνηστικά)
· Επισκέπτη (ημερήσιο) 5,00€ (δεν περιλαμβάνει αναμνηστικά)
· Στη είσοδο θα δίνεται και η σακούλα με τα καθιερωμένα αναμνηστικά (μπλούζα, κονκάρδα, βραχιόλι εισόδου, έντυπο υλικό κτλ.)
Στο χώρο της κατασκήνωσης δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε αυτοκίνητα θα υπάρχει χώρος στάθμευσης, επίσης θα υπάρχει χώρος στάθμευσης και για τις μοτοσυκλέτες .

Γραμματεία:
Η Γραμματεία της εκδήλωσης θα λειτουργεί από την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00πμ μέχρι την Κυριακή 4 και ώρα 10,00πμ στην είσοδο της εκδήλωσης .

Διαδρομή:
Θα υπάρχει χωμάτινη γύρω στα 70 χιλιόμετρα, μονοπάτια και δασικοί δρόμοι, θα υπάρχει σήμανση με κορδέλες και πλοηγοί με σκούπα, καύσιμα όποιος χρειαστεί θα υπάρχουν στο χωρίο ΕΛΑΤΗ που θα μεταφερθούν από την την οργάνωση.
Ασφάλτινη διαδρομή γύρω στα 120 χιλ. που θα περιλαμβάνει το γύρο του ασπροποταμου. Τα εκδρομικά τα διεξαχθούν οργανωμένα το Σάββατο και ώρα 10,30 πμ.
Βενζινάδικο υπάρχει στα 20 χιλ ,από την κατασκήνωση στο χωρίο Αμπέλια.
Δίπλα στην κατασκήνωση θα υπάρχει πιστάκι για προπόνηση και μαζί μας θα βρίσκονται οι πρωταθλητές enduro της ΜΟΛΕΤ ΖΩΡΑΣ ΑΛΕΞΗΣ και ΤΡΙΓΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ για να σας δείξουν κάποια από τα μυστικά του enduro.

Χορηγοί – Περίπτερα:
Μαζί μας θα βρίσκονται -ktm – gas gas -Yamaha – Honda –-με έκθεση μοτοσυκλετών, σημείο πώλησης αξεσουάρ και ειδών ένδυσης..

26 panellhnia sygkentrwsh enduro

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.