Ο Graham Jarvis κέρδισε πειστικά τον έβδομο γύρο του extreme αγώνα, η Μάχη των Vikings. O Wade τερμάτισε στην δεύτερη θέση με τον Lars Enöckl στην τρίτη. Ο Joakim Ljunggren και ο Xavier Leon συμπλήρωσαν την πρώτη πεντάδα.

jarvis

Ο Jarvis μετά την τρίτη θέση που είχε τερματίσει το 2014 πήγε αποφασισμένος για την νίκη φέτος στον έβδομο θεσμό του extreme enduro, την Μάχη των Vikings. Αν και ξεκίνησε επιφυλακτικά των αγώνα στα μέσα περίπου του αγώνα πέρασε τον Wade και είχε το προβάδισμα εως και το τέλος του αγώνα και ήταν ο μοναδικός αναβάτης που συμπλήρωσε οχτώ γύρους στον αγώνα μετά απο τέσσερις ώρες μάχης.

Jarvis: «Ο αγώνας ήταν λίγο πιο σκληρός από ό, τι το 2014, αλλά σίγουρα έχω μάθει από την εμπειρία μου. Ξεκίνησα επιφυλακτικά γιατί ήξερα ότι επρόκειτο να είναι μια κουραστική μέρα, έτσι συνέχισα να δουλεύω σκληρά. Πέρασα τον Ljunggren πριν τον ανεφοδιασμό και στη συνέχεια τον Wabe λίγο πιο μετά παίρνοντας το προβάδισμα. Δεν υπήρχαν πραγματικά δύσκολα σημεία, αλλά χωρίς σημεία ξεκούρασης, ο αγώνας ήταν αρκετά κουραστικός. «

Ο αναβάτης της  Sherco, Wade αντιμετωπίζοντας πρόβλημα με την αλυσίδα και τον λεβιέ ταχυτήτων τερμάτισε στην δεύτερη θέση.

Wabe: «Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που οδήγησα και τερμάτισα στην δεύτερη θέση. Προφανώς θα ήταν καλύτερα αν κέρδιζα τον Graham, αλλά δεν είχα την τύχη με το μέρος μου. Βγήκε η αλυσίδα μου στον έκτο γύρο σπάζοντας το μοχλό ταχυτήτων και έχασα σχεδόν 15 λεπτά για να το επισκευάσω. Συνολικά, ήταν ένας σωματικά απαιτητικός αγώνας και είναι δίκαιο να πούμε οτι ο καθένας είχε εξαντληθεί στο τέλος. «

Το βάθρο συμπλήρωσε ο Joakim Ljunggren περνώντας τον Lars Enockl μετά τα μέσα του αγώνα με τον Ljunggren, τον περσινό νικητή να τερματίζει στην τέταρτη θέση.

Ljunggren: «Απλώς δεν ήταν η μέρα μου. Πήρα το προβάδισμα αμέσως μετά την εκκίνηση και πίεσα σκληρά, αλλά στη συνέχεια είχα μία άσχημη πτώση. Είμαι λίγο απογοητευμένος με την τέταρτη θέση, αλλά οι συναθλητές μου είναι έμπειροι σε αγώνες τέτοιου είδους. «

Αποτελέσματα Εδώ.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.