Δελτίο Τύπου

Το ΔΣ της Λέσχης Αθλητικής Μοτοσυκλέτας Θεσπρωτίας, θέλει να ευχαριστήσει όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στο να ολοκληρωθούν οι εργασίες για το LETS DO IT Greece.

6

H Κυριακή 2 Απριλίου ήταν η μέρα αφιερωμένη στον εθελοντισμό και στην όποια αλλαγή μπορούσε ο καθένας να κάνει για τον τόπο του. Χιλιάδες μικροί και μεγάλοι πήραν μέρος σε αυτήν την γιορτή, την Κυριακή σε πάνω από 1350 σημεία δράσης σε όλη την Ελλάδα. Οι εθελοντές οι οδηγοί αλλά και φίλοι του μηχανοκινήτου αθλητισμού, στην Ηγουμενίτσα φύτεψαν δέντρα, έβαψαν τις πόρτες, επισκεύασαν τον φράκτη και καθάρισαν από σκουπίδια και χόρτα την γύρω περιοχή της πίστας Motocross.

1

Τέλος τα μελή της Λ.Α.ΜΟΤ.ΘΕ θέλουν να ευχαριστήσουν τον Θανάση Σίμα για την νέα πινακίδα που δώρισε στην πιστά, και τους αδελφούς Αχιλλέα και Αποστόλη Βαγγελή για τα χρώματα και τον υπόλοιπο εξοπλισμό που δώρισαν για αυτήν την μέρα.

5

Ο εθελοντισμός χρειάζεται είναι κάτι που λείπει από την χωρά μας, ας προσπαθήσουμε όλοι λίγο παραπάνω.

4

3

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.