Μετά από δύο χρονιές στα χέρια του Colton HAAKER και της ομάδας Factory της Husqvarna, ο τίτλος του παγκόσμιου πρωταθλητή Prestige επέστρεψε τελικά στο εργοστάσιο της KTM το 2018 μέσω του αναβάτη Cody WEBB. Προκειμένου να διατηρηθεί αυτός ο πολυαναμενόμενος τίτλος, η αυστριακή μάρκα θα συνεχίσει και πάλι με μια τρομερή ομάδα αποτελούμενη από το WEBB και τον Taddy BLAZUSIAK.

Οι συμπαίκτες από τον περασμένο χρόνο, ο Αμερικανός και ο Πολωνός προσέφεραν μια συναρπαστική μονομαχία κατά τη διάρκεια των 5 γύρων της σεζόν και όλα παίχτηκαν στον τελικό γύρο στη Σουηδία.

Αυτή τη σεζόν ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Cody WEBB για άλλη μια φορά θα συνεργαστεί με το “King” Taddy.

Μετά τη νίκη για πρώτη φορά στην καριέρα του, το WEBB θα έχει μόνο ένα στόχο, το διπλό. Κάτι που μέχρι στιγμής μόνο οι BLAZUSIAK και HAAKER κατάφεραν να επιτύχουν. Για να γίνει αυτό όμως, θα πρέπει να επιδείξει την ίδια κυριαρχία όπως και στη Γερμανία και την Ισπανία πέρυσι, όλη τη σεζόν.

Από την πλευρά του, BLAZUSIAK έδειξε το 2018 ότι εξακολουθεί να είναι μια δύναμη που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα θέλει να κερδίσει ένα έβδομο στέμμα ενάντια σε αυτόν τον πολύ ισχυρό και ανταγωνιστικό τομέα.

Να σημειωθεί ότι η απουσία του Βρετανού αναβάτη Jonny WALKER από την ομάδα, οφείλετε στην απόφασή του να εστιάσει στο 100% στο Hard Enduro του 2019.

Με μια τόσο εντυπωσιακή σύνθεση, η ομάδα του KTM Factory που διαχειρίζεται ο Fabio FARIOLI είναι βέβαιο ότι θα είναι στην κορυφή και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι BLAZUSIAK και WEBB θα μας δώσουν μια ακόμη φανταστική μονομαχία στους πέντε γύρους της σεζόν.

Αναμένουμε την συνέχεια που ξεκινάει στον πρώτο αγώνα στις 8 Δεκεμβρίου στην Κρακοβία (Πολωνία) στο Tauron Arena, όπου ο Taddy παραμένει αήττητος.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.