Η KTM συνεχίζει την προσπάθεια προς την συνεχή εξέλιξη και για μια ακόμη φορά θέτει τον πήχη στις χωμάτινες μοτοσυκλέτες με την παρουσίαση της γκάμας Enduro 2015. Με συνεχείς βελτιώσεις στις μοτοσυκλέτες που κερδίζουν τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα, οι EXC μοτοσυκλέτες της KTM είναι έτοιμες να θέσουν και πάλι τα standards στον χωμάτινο ανταγωνισμό.

KTM 125 EXC SIX DAYS MY15

KTM 125 EXC SIX DAYS MY15

Κατέχοντας μερίδιο που ξεπερνά το 50% της Παγκόσμιας αγοράς Enduro η KTM εστίασε για το 2015 στις περεταίρω βελτιώσεις της γκάμας EXC, έτσι ώστε κάθε μοντέλο να βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας. Την περασμένη χρονιά οι KTM EXC κέρδισαν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro στις κατηγορίες E1 και E3, τους τίτλους στο EnduroCross και SuperEnduro, μια σειρά από χρυσά μετάλλια στο X-Games, την συνολική νίκη στο ISDE, μαζί με αμέτρητες νίκες στα Extreme Enduro.

KTM 350 EXC-F MY15

KTM 350 EXC-F MY15

Νέα για τα MY2015

Για το 2015 τα EXC δέχονται μια σειρά από βελτιώσεις στα εξαρτήματα του πλαισίου, που περιλαμβάνουν νέο ψηφιακό όργανο της MAE  για καλύτερη αναγνωσιμότητα, νέο μαύρο τιμόνι Neken με βελτιωμένες χούφτες και grips με διπλής σκληρότητας υλικό. Υπάρχουν επίσης μαύρα στεφάνια της Giant, τα οποία έχουν αποδειχθεί ανθεκτικότερα και ταιριάζουν με τα κέντρα των τροχών που είναι κατεργασμένα σε CNC και βέβαια η νέα βαφή του πλαισίου στο παραδοσιακό χρώμα της KTM που δένει άψογα με τα νέα γραφικά.

Νέο ψηφιακό όργανο της MAE και τιμόνι Neken

Νέο ψηφιακό όργανο της MAE και τιμόνι Neken

Η γκάμα των EXC είναι ήδη γνωστή για τα κορυφαίας ποιότητας αξεσουάρ που περιλαμβάνουν αναρτήσεις της WP, με το αποδεδειγμένα κορυφαίο αμορτισέρ PDS, το πλαίσιο κατασκευασμένο από χρωμιομολυβδαινιούχο χάλυβα, υψηλής ποιότητας ηλεκτρικά και σύστημα εξάτμισης και, φυσικά τα μοναδικά φρένα της Brembo.

KTM EXC SIX DAYS MY15 σε δράση

KTM EXC SIX DAYS MY15 σε δράση

Γκάμα Enduro MY2015

Η γκάμα περιλαμβάνει τις τετράχρονες μοτοσυκλέτες 250 EXC-F, 350 EXC-F, 450 EXC, 500 EXC, μαζί με τις δίχρονες μοτοσυκλέτες  125 EXC, 200 EXC, 250 EXC και 300 EXC, μερικές από τις οποίες έχουν δεχθεί λεπτομερείς βελτιώσεις στον κινητήρα. Επιπλέον, με σχεδιασμό που παραπέμπει στο ISDE που θα γίνει σε μερικούς μήνες στην Αργεντινή, η γκάμα Six Days είναι διαθέσιμη με συνολικές αναβαθμίσεις και ειδικά αξεσουάρ PowerParts για την απόλυτη απόδοση.

Φέτος, η διεθνής παρουσίαση των μοντέλων EXC γίνεται στο Sibiu της Ρουμανίας, που είναι το μέρος όπου σύντομα οι ειδικοί του Extreme Enduro θα δώσουν τη μάχη τους για τη νίκη στο Red Bull Romaniacs. Σε λίγες ημέρες αυτή η πίστα Hard Enduro θα υποδεχθεί τους καλύτερους αναβάτες του κόσμου για να αγωνιστούν σε ένα από τα δυσκολότερα τερέν και ο εργοστασιακός αναβάτης της KTM Jonny Walker, που οδηγεί το KTM 300 EXC, προσβλέπει στο να προσθέσει στο ενεργητικό του μια νίκη στο Romaniacs μετά την νίκη του στο Erzbergrodeo, μόλις πριν μερικές εβδομάδες.

EXC Line up 2015

EXC Line up 2015

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Enduro γκάμα της KTM για τo 2015 επισκεφτείτε το www.ktm.com ή τον τοπικό σας KTM Dealer.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.