Είμαστε ενθουσιασμένοι με την παρουσίαση των motocross μοντέλων 2015, τα οποία έχουν ήδη φτάσει στις εκθέσεις των συνεργατών της KTM σε όλη την Ευρώπη. Συνεχίζουμε να θέτουμε τα σημεία αναφοράς στην εξέλιξη των offroad μοτοσυκλετών με βελτιώσεις που γίνονται σε ετήσια βάση, με τεράστια επένδυση στο R&D, ώστε να εξασφαλιστεί ότι οι μοτοσυκλέτες μας βρίσκονται στην κορυφή της τεχνολογίας.

Τα μοντέλα SX και SX-F, που, σημειωτέον, περιλαμβάνουν μοτοσυκλέτες που έχουν κερδίσει Παγκόσμια Πρωταθλήματα σε δίχρονες και τετράχρονες κατηγορίες, έχουν για μια ακόμη φορά δεχθεί τις επεμβάσεις του R&D της KTM, στο Mattighofen. Οι αναβαθμίσεις έχουν γίνει ώστε να βελτιωθούν αυτές οι κορυφαίες μοτοσυκλέτες με τα δίχρονα 125 SX, 150 SX και 250 SX και τα τετράχρονα 250 SX-F, 350 SX-F και 450 SX-F που κυριαρχούν ήδη στις πίστες. Για τους μικρούς αναβάτες, υπάρχουν τρεις μικρές μοτοσυκλέτες τα 50 SX, 65 SX και  85 SX.

KTM 450 SX-F

KTM 450 SX-F

Ολόκληρη η γκάμα των μοτοσυκλετών για ενήλικες, έχει βελτιώσεις στο πλαίσιο, με σχεδίαση που εξασφαλίζει χαμηλότερο βάρος και νέες βελτιωμένες θέσεις στήριξης του μοχλικού. Το ίδιο το μοχλικό έχει σχεδιαστεί εκ νέου ώστε να είναι ελαφρύτερο και να έχει καλύτερη καμπύλη προοδευτικότητας, κάτι που επίσης σημαίνει ότι οι ρυθμίσεις στο πιρούνι και το αμορτισέρ έχουν προσαρμοστεί ανάλογα, προσφέροντας την ιδανική αίσθηση στην πίστα.

KTM SXF 250

KTM 250 SX-F

Νέες είναι οι απολήξεις του πιρουνιού και υπάρχει πιο λεπτός άξονας τροχού, ο οποίος προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα με βελτιωμένη αίσθηση, ενώ νέος είναι ο άξονας και ο μηχανισμός συγκράτησης του, με χαμηλότερο βάρος. Τα εντελώς νέα στεφάνια των τροχών προέρχονται από την Excel και με το μαύρο χρώμα τους δίνουν «εργοστασιακό» look στα μοντέλα του 2015. Επιπλέον οι μοτοσυκλέτες έχουν πλαίσιο βαμμένο σε πορτοκαλί χρώμα, όπως ακριβώς και οι εργοστασιακές. Σε όλα τα SX και SX-F μοντέλα τοποθετούνται πλέον ελαστικά Dunlop MX52, τα οποία εξελίχθηκαν από την Αμερικάνικη εργοστασιακή ομάδα.

Για να ολοκληρωθεί η εντυπωσιακή εικόνα των νέων μοντέλων η KTM σχεδίασε νέα εντυπωσιακά γραφικά, ενώ τα δύο υλικών grips στο τιμόνι και το ελαφρύτερο πίσω γρανάζι μετάδοσης ολοκληρώνουν τις αλλαγές αυτών των, υψηλής απόδοσης, μοντέλων.

Όπως συνήθως, υψηλής ποιότητας εξαρτήματα όπως τα φρένα της Brembo, τα τιμόνια της Renthal και τα συστήματα υδραυλικού συμπλέκτη της Brembo, προσδίδουν κορυφαία στοιχεία στις εκπληκτικές motocross μοτοσυκλέτες της KTM.

Το 250 SX-F και το 350 SX-F έχουν δεχθεί μικρές αλλαγές στον κινητήρα, όπως αλλαγές στο συμπλέκτη για μείωση βάρους, μαζί με νέα o-rings στην σίτα της αντλίας λαδιού, που περιλαμβάνονται και στο 450 SX-F. Το 250 SX έχει επίσης νέο συμπλέκτη.

KTM 350 SX-F

KTM 350 SX-F

Για τη νέα γενιά των sport μοτοσυκλετών KTM η mini γκάμα συνεχίζει να προσφέρει κορυφαία τεχνολογία για τους μικρούς αναβάτες και το πολύνικες 85 SX δέχεται νέες αλλαγές  που προστίθενται στα ήδη ποιοτικά εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται στη μοτοσυκλέτα αυτή. Μικρές αλλαγές έχουν γίνει και στα 65 SX και 50SX. Η KTM είναι περήφανη που προσφέρει υψηλής ποιότητας μοτοσυκλέτες στους νεαρούς αναβάτες που είναι το μέλλον του offroad.

Η γκάμα των motocross μοντέλων της KTM για το 2015 βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις του επίσημου δικτύου συνεργατών.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο: www.ktm.com.

 

www.ktmimages.com

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.