Η Ιταλίδα Kiara Fontanesi θα στηθεί στην μπάρα εκκίνησης του Oλλανδικό Grand Prix στην Valkenswaard αυτό το Σαββατοκύριακο στην κατηγορία ΜΧ2 γράφοντας ιστορία, καθώς θα είναι η πρώτη γυναίκα στην ιστορία που θα το έχει επιχειρήσει.

Kiara Fontanesi

Η Fontanesi επί του παρόντος βρίσκετε δεύτερη στην κατάταξη του WMX και θα καλύψει τον τραυματία Jorge Zaragoza στην ομάδα Aussio Yamaha.

Το δελτίο τύπου που εκδόθηκε αναφέρει: Η Kiara Fontanesi θα γράψει ιστορία αυτό το Σαββατοκύριακο στην άμμο της Valkenswaard, ως η πρώτη γυναίκα που θα αγωνιστεί στην MX2 του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Η Kiara Fontanesi θα κάνει το ντεμπούτο της στην MX2, ως προσωρινή αντικατάσταση του τραυματία Jorge Zaragoza με την υποστήριξη της ομάδα Aussio Yamaha οδηγώντας ένα YZ250F. Η πρόκληση να αντιμετωπίσει τους ταχύτατους και ισχυρότερους άνδρες στον κόσμο κάτω των είκοσι τριών ετών, σε μια από τις πιο δύσκολες επιφάνειες (άμμος) είναι μεγάλη. Έχοντας κερδίσει τέσσερις παγκόσμιους τίτλους FIM WMX, είναι έτοιμη να προσθέσει και άλλου είδους επιτυχίες στο βιογραφικό της, θέλοντας να γίνει η πρώτη γυναίκα που θα κερδίσει βαθμούς στο παγκόσμιο πρωτάθλημα MXGP.

Erik Eggens Yamaha Διευθυντής Αγώνων της Motor Europe Off-road: «Είναι ένα θετικό σε μια δυσάρεστη κατάσταση για την ομάδα Aussio. Θα είναι μια καταπληκτική εμπειρία για την Kiara να προσπαθήσει να συναγωνιστεί τους καλύτερους αναβάτες στον κόσμο. Δεν θα είναι εύκολο, θα είναι δύσκολο και μια μεγάλη πρόκληση, αλλά νομίζω ότι είναι κάτι συναρπαστικό και θα είναι ενδιαφέρον.»

Kiara Fontanesi: «Είμαι πολύ χαρούμενη, ήταν πάντα το όνειρό μου. Μετά τον αγώνα στο Arco di Trento πήρα την ευκαιρία από Aussio Yamaha να αντικαταστήσω τον Jorge Zaragoza στο MXGP της Ευρώπης στην Valkenswaard. Για μένα ήταν μια εύκολη απόφαση να αγωνιστώ γιατί είναι η τελευταία χρονιά που μπορώ να αγωνιστώ στην MX2, λόγω της ηλικίας μου. Μου αρέσει το κομμάτι στο Valkenswaard, είναι ένα από τα αγαπημένα μου, οπότε όλα είναι τέλεια.»

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.