Μετά από τις πρώτες δυο δοκιμασίες οι 252 αναβάτες ρίχτηκαν στην τελική μάχη που θα έβγαζε τον νικητή.

Οι Βρετανοί Jonny Walker και Billy Bolt που ξεκινούσαν από τις δυο πρώτες θέσεις έδειξαν να αντιμετωπίζουν τα λιγότερα προβλήματα και να βρίσκουν λύσεις μέσα στις γλιστερές βραχώδεις επιφάνειες που υπήρχαν μέσα στα ρέματα.

Ο Jonny Walker οδήγησε αρχικά τον αγώνα χτίζοντας μια διαφορά που έδειχνε ικανή να του δώσει την νίκη αλλά ο νεαρός συμπατριώτης του είχε αντίθετη άποψη. Ο Billy Bolt ανέβασε ρυθμούς μειώνοντας την διαφορά αρχικά από τον Walker περνώντας στα επόμενα χιλιόμετρα μπροστά του εκμεταλλευόμενος τον χρόνο που έχασε στα ντουμπλάρισμα των αναβατών της ΗΟΒΒΥ. Ο Billy Bolt πέρασε πρώτος την γραμμή του τερματισμού με τον Jonny Walker να τερματίζει ένα λεπτό πίσω του. Η μόνη απειλή για τον Manuel Lettenbichler ήταν ο Taddy Blazusiak που ξεκινούσε από τις τελευταίες θέσεις της κατηγορία PRO καθώς αντιμετώπισε προβλήματα στις δυο πρώτες δοκιμασίες. Ο Πολωνός είχε ένα ξέφρενο ρυθμό καταφέρνοντας να περάσει περίπου 40 αναβάτες με τους χρόνους του να είναι ανταγωνιστικοί και εφάμιλλοι του Bolt. Στα τελευταία χιλιόμετρα αντιμετώπισε δυσκολίες μένοντας τελικά στην τέταρτη θέση 50 δευτερόλεπτα πίσω από τον Manuel Lettenbichler που ήταν τελικά τρίτος. Στην πέμπτη θέση τερμάτισε ο λαβωμένος Graham Jarvis που παρά τις έντονες ενοχλήσεις του στο πόδι κατάφερε να βρεθεί ψηλά στην κατάταξη, με τον Αμερικάνο Cody Webb να κλείνει την πρώτη εξάδα. Άτυχος ο Colton Haaker που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει μετά από μια κακή επιλογή του με πτώση και τραυματισμό.

Επόμενος σταθμός του World Enduro Super Series είναι το Erzbergrodeo Red Bull Hare Scramble στις 1-3 Ιουνίου.

Αποτελέσματα – World Enduro Super Series, Round 1, Extreme XL Lagares
1 Billy Bolt (Husqvarna – GB)
2 Jonny Walker (KTM – GB)
3 Manuel Lettenbichler (KTM – Germany)
4 Taddy Blazusiak (KTM – Poland)
5 Graham Jarvis (Husqvarna – GB)
6 Cody Webb (KTM – USA)
7 Wade Young (Sherco – RSA)
8 Paul Bolton (KTM – GB)
9 Travis Teasdale (Beta – RSA)
10 Pol Tarres (Husqvarna) – Spain
11 Blake Gutzeit (Yamaha – RSA)
12 Lars Enockl (Gas Gas – Austria)
13 Josep Garcia (KTM – Spain)
14 Michel Bosi (Beta – Italy)
15 Diogo Vieria (Yamaha – Portugal)

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.