Λιγότερο απο μια εβδομάδα απο την ανακοίνωση της ιαπωνικής κατασκευάστριας για τη λύση των δεσμών της με την RCH. Ήρθε η ανακοίνωση του μελλοντικού της πλάνου, κάτι το οποίο έχει να κάνει με την αποκλειστική συνεργασία με την ομάδα του Joe Gibbs την JGRMX.

20624191_1933566623587507_1749296105_n

Μέχρι νεοτέρας δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες στην επιφάνεια, αλλά γνωστά έγιναν και κάποια σχέδια της JGR. Με το μέλλον των αναβατών της να γίνεται ξεκάθαρο. Weston Peick και Phil Nicoletti συνεχίζουν με τα ίδια χρώματα, ενώ το μεγάλο και βαρύ όνομα του Justin Barcia είναι αμφίβολο, όπως επίσης και των Matt Bisceglia και Kyle Cunningham.

Α. Πανταζής

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.