Το Motocross των Εθνών επιστρέφει στην Ιταλία μετά τις ιστορικές εκδόσεις του 1986 και του 2009 στη Maggiora στο Franciacorta, στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου, με την ιταλική ομάδα να δίνει το παρών.
shmaia italias
Οι αναβάτες της Ιταλικής ομάδας θα τα δώσουν όλα μπροστά στο πλήθος τους. Όλοι περίμεναν με αγωνία να ανακοινωθούν οι αναβάτες που εκπροσωπήσουν την ιταλική ομάδα μέσα στην έδρα της, οι οποίοι είναι:
Antonio Cairoli στην κατηγορία MX1
Samuele Bernardini στην κατηγορία MX2
Michele Cervellin στην κατηγορία OPEN

Ο Antonio Cairoli επιστρέφει στην Maglia Azzurra μετά τις ατυχείς το 2014 και την αναγκαστική απουσία του το 2015. Οι Samuele Bernardini και Michele Cervellin θα θέλουν να αξιοποιήσουν την εμπειρία που απέκτησαν το περασμένο έτος στο Motocross των Εθνών, όταν η CT Traversini επέλεξε να παρατάξει μια πολύ νεανική ομάδα.

Thomas CT Traversini: «Επέλεξα πού προσεκτικά αυτούς τους τρεις αναβάτες. O Bernardini είναι ο καλύτερος αναβάτης που έχουμε στον κόσμο της MX2 και αποτελεί ένα πολύ καλό αθλητικό δυναμικό. Ο Cervellin καθ ‘όλη τη σεζόν ήταν σταθερά πολύ γρήγορος. Κέρδισε το διεθνή της Ιταλίας, έχει το προβάδισμα για την ιταλική MX2 και όταν αγωνίζεται είναι ένας από τους ταχύτερους στην κατηγορία. Όσο για Cairoli, δεν χρειάζεται να δώσω εξηγήσεις. Περιμένουμε πολλούς οπαδούς στην Maggiora έτοιμοι να πανηγυρίσουν Maglia Azzurra «.
Λ. Ιωαννίδης
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.