Στο Βέλγικο GP ανακοινώθηκε η ομάδα της Ιταλίας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο motocross των εθνών 2017 που θα πραγματοποιηθεί στο Matterley Basin του Ηνωμένου Βασιλείου στις 1 Οκτωβρίου.

TeamItaliaMXoN_MXGP_14_B_2017

Η Ιταλική ομάδα αποτελείτε απο τους Antonio Cairoli στην MXGP, Michele Cervellin στην MX2, και Alessandro Lupino στην κατηγορία OPEN.

Και οι τρεις αναβάτες, Cairoli, Cervellin και Lupino εξέφρασαν τον ενθουσιασμό και την ευγνωμοσύνη τους που έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν για τη χώρα τους. Ο εκπρόσωπος της FIM Gianluca Avenoso, ήταν στη σκηνή για να υποστηρίξει την ομάδα.

Ο Antonio Cairoli μοιράστηκε τις καλές του αναμνήσεις από την έκδοση του Motocross of Nations το 2006 που πραγματοποιήθηκε στο Matterley Basin και την περσινή έκδοση που έγινε στη Μαγιόρα και δήλωσε: «Κάθε χρόνο προσπαθούμε να κάνουμε τα καλύτερα με την ομάδα μας. Και σίγουρα προσπαθούμε να φτάσουμε στο Podium «.

Ο Alessandro Lupino μίλησε για τους συναθλητές του: «Με τον Tony γνωρίζουμε ότι έχουμε έναν από τους καλύτερους τύπους στον κόσμο και ο Michele κάνει πολλή δουλειά και προσπαθεί σκληρά. Ελπίζω ότι θα κάνουμε και πάλι το καλύτερο όπως και το 2013 και θα επιστρέψουμε στο βάθρο «.

Ο Michele Cervellin κατέληξε στο συμπέρασμα: «Για μένα, το Motocross of Nations είναι πάντα ένα ξεχωριστό γεγονός, πέρσι αγωνίστηκα στην κατηγορία OPEN, γι ‘αυτό είμαι ενθουσιασμένος φέτος που θα αγωνιστώ στην MX2»

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.