Η Ισπανία είναι μια σταθερή αξία του Ευρωπαϊκού ENDURO βγάζοντας κατά καιρούς πολύ αξιόλογους αναβάτες. Για την 92η έκδοση οι Jaume Betriu, Cristóbal Guerrero, Josep García και Ramón Quer απαρτίζουν ένα πολύ δυνατό σύνολο με τον Josep García αν και είναι ο μικρότερος να ηγείται της ισπανικής προσπάθειας για διάκριση.

garcia

Josep García

Στο φετινό ISDE που όπως όλα δείχνουν θα είναι το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών, οι Ισπανοί το ξέρουν ότι δεν είναι από τις χώρες που μπορούν να θεωρηθούν από τις επικρατέστερες για την κατάκτηση του τίτλου. Θα κινηθούν στρατηγικά προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν τυχόν ατυχίες ώστε να ανέβουν στο βάθρο. Περισσότερες ελπίδες για διάκριση σίγουρα έχει η ομάδα της JUNIOR με τους Kirian Mirabet, Enric Francisco και Tosha Schareina, που αν είχε στην σύνθεση τον García θα ήταν ένα από μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

29455_Mathias-Bellino-Husqvarna-TE-300-2017-1024x683

Mathias Bellino

Ο Mathias Bellino σίγουρα είναι ο πλέον άτυχος αναβάτης της χρονιάς, ξεκίνησε με τραυματισμό, επέστρεψε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, κατάφερε να κατακτήσει την νίκη στον τελευταίο διήμερο αγώνα της Γαλλίας μπροστά από τον Christophe Nambotin, αλλά ήταν για ακόμα μια φορά άτυχος καθώς τραυμάτισε την κλείδα του βγάζοντας τον εκτός από το ISDE και για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αντικαταστάτης στην Γαλλική ομάδα που έχει υψηλές βλέψεις την φετινή χρονιά ο Christophe Charlier που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε ISDE.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.