Η Husqvarna Motorcycles περήφανη, παρουσιάζει την Offroad σειρά μοντέλων της για το 2015. Τα μοντέλα καλύπτουν όλο το φάσμα των MX και Enduro μοντέλων όπως επίσης και ένα minicross στα 85cc.

Σε λιγότερο από έναν χρόνο μετά τη δημιουργία της Husqvarna Motorcycles GmbH (Οκτώβριος 2013) και το λανσάρισμα της «νέας εποχής» μοντέλων Husqvarna, παρουσιάζουμε τα μοντέλα 2015.

TE300

TE300

Κρατώντας μια υπόσχεση

 “Όταν ανακοινώθηκε η νέα εποχή Husqvarna υποσχεθήκαμε ότι θα δημιουργήσουμε ένα μέλλον για τη μάρκα ενώ παράλληλα θα μείνουμε εστιασμένοι στην πλούσια φήμη και παράδοση της,” είχε πει ο Oliver Göhring, Managing Director της Husqvarna Motorcycles GmbH.

“Τώρα, έναν χρόνο μετά – και με πολλά συναρπαστικά νέα για τα μοντέλα 2015 – κρατάμε την υπόσχεσή μας. Η Husqvarna Motorcycles θα συνεχίσει να προχωρά μπροστά. Χτίζουμε ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον, εξασφαλίζοντας ένα καλό μερίδιο στην αγορά, τα επόμενα χρόνια.”

90171_Enduro_2015_Static_1024

Τι είναι νέο για το 2015?

Γκάμα Motocross

Οι σημαντικές αλλαγές των MY15 αφορούν την εξέλιξη ιδιαίτερων χαρακτηριστικών για την τεχνολογικά προηγμένη γκάμα μοτοσυκλετών της Husqvarna. Διατηρώντας την πίστη των φίλων των δίχρονων μοντέλων με τα TC 125 και TC 250 και παράλληλα μα τα τετράχρονα FC 250, FC 350 και FC 450 και επιπλέον το TC 85 minicross, υπάρχει ένα μοντέλο για κάθε ηλικία και επίπεδο αναβάτη.

Σημαντικές αλλαγές για το 2015 αφορούν νέο πιρούνι WP 4CS με βελτιωμένα χαρακτηριστικά απόσβεσης, ειδικά σχεδιασμένο για motocross. Νέο αμορτισέρ με 4mm μεγαλύτερη διαδρομή, βελτιωμένο μοχλικό και νέο άξονα μπροστινού τροχού διαμέτρου 22mm που εξασφαλίζει εξαιρετικά χαρακτηριστικά ανάρτησης και οδηγισιμότητας. Τα FC 250 και FC 350 επίσης έχουν βελτιωμένο καλάθι και ελατήρια συμπλέκτη, ενώ το TC 85 έχει ελαφρύτερο ψαλίδι.

Από την ελαφριά είσθηση και ευελιξία των δίχρονων έως την εκρηκτική δύναμη και πολυχρηστικότητα των τετράχονων, κάθε αναβάτης είναι σίγουρος ότι μέσα στη γκάμα 2015 της Husqvarna, θα βρει μια μοτοσικλέτα που θα του ταιριάζει

83806_Rahmen_Enduro_1024

Γκάμα Enduro

Για μια ακόμη φορά η γκάμα της Husqvarna διαθέτει δίχρονες και τετράχρονες μοτοσυκλέτες σε κάθε κατηγορία. Από το ελαφρύ και super ευέλικτο ΤΕ 125 έως το εκπληκτικά πανίσχυρο FE 501 υπάρχουν επτά μοντέλα που θα καλύψουν από τον απαιτητικό οδηγό αγώνων μέχρι εκείνον που θέλει να ανέβει στα μονοπάτια το Σαββατοκύριακο.

Στη γκάμα των MY15 Enduro υπάρχει νέο φανάρι, νέο φτερό με υποδοχές για τις πλάκες ώστε η τοποθέτηση να είναι ευκολότερη. Όλα τα μοντέλα έχουν πιρούνι WP 4CS. Η γκάμα των δίχρονων έχει καλύτερη κατανομή της δύναμης ενώ τα TE 250 και ΤΕ 300 έχουν ελαφρύτερη και καλύτερης απόδοσης μπαταρία 3Ah. Τα FE 250 και FE 350 έχουν νέο καλάθι και ελατήρια συμπλέ

κτη, ενώ το FE 250 έχει μακρύτερη 6η σχέση για καλύτερη απόδοση στην κάλυψη αποστάσεων.

90188_Enduro_2015_Static_1024

Παραδοσιακές Αρχές, Κορυφαία Ποιότητα

“Όπως οι πρωτοπόροι του motocross και με εμπειρία άνω των 110 ετών, η Husqvarna Motorcycles είναι περήφανη να προσφέρει κορυφαία προϊόντα στην offroad αγορά,” λέει ο Managing Director Reinhold Zens.

 “Μέσα από την προσπάθεια της Husqvarna Factory Racing Team στο motocross, enduro και από το 2015 και στο supercross, είμαστε σε θέση να εξελίσουμε συνεχώςτα προϊόντα μας στο υψηλότερο επίπεδο, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι ο πελάτης μας θα απολαμβάνει τις πιο αξιόπιστες και ποιοτικές μοτοσυκλέτες. Με χρωμιομολυβδαινιούχο χάλυβα στο πλαίσιο, υποπλαίσιο από πολυαμίδιο κινητήρες με απόδοση κορυφής σε όλους τους κυβισμούς, το stateoftheart πιρούνι WP 4CS και μοχλισμό στο πίσω μέρος σε όλη τη γκάμα των enduro μοτνέλων, η Husqvarna θα παραμείνειστην κορυφή της κατηγορίας της με τη γκάμα των MY15.”

Περίληψη των αλλαγών και των βελτιώσεων για τα MY15

Motocross

 • Νέο πιρούνι WP 4CS που σχεδιάστηκε ειδικά για χρήση Motocross με βελτιωμένη απόσβεση
 • Νέος άξονας μπροστινού τρχού 22mm μειώνει την μη αναρτώμενη μάζα και βελτιώνει την αίσθηση
 • Νέα γεωμετρία μοχλικού, με βελτιωμένη σχέση ανασήκωσης και χαμηλότερο βάρος
 • Νέο αμορτισέρ με μεγαλύτερη διαδρομή κατά 4mm και νέο setting
 • Νέο καλάθι συμπλέκτη και ελατήρια στα FC 250 και FC 350, με χαμηλότερο βάρος και βελτιωμένη αξιοπιστία
 • Νέο ελαφρύτερο ψαλίδι στο TC 85
 • Νέα προστατευτικά καλαμιών για ευκολότερη αφαίρεση και συντήρηση
 • Νέες προστατευτικές χούφτες με καλύτερη αντοχή στις πτώσεις
 • Νέα γραφικά, διαφορετικά στα motocross και στα enduro
 • Νέο τιμόνι Neken και bar pad

Enduro

 • Νέο φανάρι και μάσκα με χαρακτηριστική εικόνα Husqvarna
 • Ίδιο φτερό με τα Motocross για ευκολότερη τοποθέτηση
 • Νέες πλάκες τιμονιού CNC για να ταιριάζει το νέο φτερό
 • Όλα τα μοντέλα έχουν το εξαιρετικό closed cartridge πιρούνι WP 4CS
 • Νέο καλάθι συμπλέκτη και ελατήρια στα FE 250 & FE 350 για χαμηλότερο βάρος και καλύτερη αξιοπιστία
 • Το FE 250 έχει μακρύτερη 6η σχέση για καλύτερη απόδοση στην κάλυψη αποστάσεων
 • Νέα ρύθμιση καρμπυρατέρ στο TE 125 για καλύτερη, ομαλότερη απόδοση
 • Νέο power valve και ρύθμιση καρμπυρατέρ στο TE 250 για καλύτερη, ομαλότερη απόδοση
 • Νέο πιο κοντό γρανάζωμα στη μίζα των TE 250 & TE 300 για καλύτερη εκκίνηση
 • Τα TE 250 & TE 300 έχουν νέα ελαφρύτερη μπαταρία 3Ah

Η νέα γκάμα των Husqvarna MY15 είναι διαθέσιμη σε όλους τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της Husqvarna Motorcycles GmbH από τον Ιούλιο 2014.

Υψηλής ανάλυσης εικόνες θα βρείτε στο site:

http://images.husqvarna-motorcycles.com

Video Enduro Model Range 2015:

Video Motocross Model Range 2015:

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.