ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΨΕΚΑΣΤΑ ΔΙΧΡΟΝΑ ENDURO ΤΟΥ 2018 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ
MOTOCROSS FC 450.

26374_701 Enduro 2017

Τιμώντας το πέρασμα της Husqvarna Motorcycles σε μία νέα εποχή, η Husqvarna Motorcycles Hellas έχει την τιμή να προσκαλέσει όλους τους λάτρεις της οδήγησης εκτός δρόμου σε μια σειρά τεσσάρων μοναδικών εκδηλώσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες και Ιωάννινα.

30587_FC 450 2018

Δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε fan του enduro και του motocross να δοκιμάσει τα ολοκαίνουρια μοντέλα του 2018, η Husqvarna Motorcycles Hellas θα χαρεί ιδιαίτερα να σας υποδεχτεί σε μία από τις τέσσερεις φετινές στάσεις των HUSQVARNA OFFROAD TEST DAYS 2017.

33936_TE 300i 2018

Με την εκκίνηση να δίνεται το Σάββατο 28 Οκτωβρίου από τα περίχωρα της πρωτεύουσας, στην Πεντέλη, τα διαθέσιμα μοντέλα θα είναι έτοιμα να δοκιμαστούν σε μία ειδικά προετοιμασμένη διαδρομή εκτός δρόμου. Η συνέχεια θα δοθεί το ερχόμενο Σάββατο 4 Νοέμβρη στην Θεσσαλονίκη, με τον στόλο να μεταφέρεται την αμέσως επόμενη ημέρα στις Σέρρες, ενώ μια εβδομάδα μετά την Κυριακή 12 Νοεμβρίου ο στόλος θα βρίσκεται στα Ιωάννινα.

33941_TE 250i 2018

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όλοι οι λάτρεις του enduro θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μία πρώτη γεύση από τον μοναδικό τρόπο λειτουργίας και την ασύγκριτη φιλικότητα των νέων δίχρονων TE 250i και TE 300i με σύστημα ψεκασμού για την τροφοδοσία τους. Παράλληλα η πολυνίκης σε εγχώριο αλλά και διεθνές επίπεδο
Husqvarna FC 450 θα περιμένει τους fan του motocross για να τους χαρίσει μία ξεχωριστή εμπειρία οδήγησης.

Θα περιμένουμε με χαρά να σας υποδεχτούμε σε οποιαδήποτε από τις τρεις στάσεις των OFFROAD TEST DAYS 2017.

HUSQVARNA OFFROAD TEST DAYS 2017
Ημερομηνία & Τόπος Διεξαγωγής:
=> Σάββατο, 28 Οκτωβρίου, 2017 – Πεντέλη // ΚΤΜ SEE
=> Σάββατο, 04 Νοεμβρίου, 2017 – Θεσσαλονίκη // MOTOACTION
=> Κυριακή, 05 Νοεμβρίου, 2017 – Σέρρες // MOTOACTION
=> Κυριακή, 12 Νοεμβρίου, 2017 – Ιωάννινα // MOTOACTION

Μοτοσυκλέτες διαθέσιμες προς δοκιμή:
=> Husqvarna TE 250i
=> Husqvarna TE 300i
=> Husqvarna FC 450
=> Husqvarna 701 ENDURO

Όροι συμμετοχής :

  • Οι αναβάτες να έχουν την κατάλληλη ενδυμασία και εξοπλισμό (κράνος, γάντια, μπότες, θώρακα κλπ).
  • Οι αναβάτες πρέπει να είναι άνω των 15 ετών, και μέχρι την ηλικία των 18 θα πρέπει να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα.
  •  Οι αναβάτες (εάν συνοδεύονται ο γονέας ή ο κηδεμόνας) θα πρέπει να υπογράψουν την σχετική Δήλωση Παραλαβής και Αποποίησης.
  •  Η σχεδιασμένη διαδρομή θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες στα OFFROAD DAYS.
  •  Οι συμμετέχοντες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την δική τους μοτοσυκλέτα στον χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Για πληροφορίες επικοινώνησε σήμερα με τον πλησιέστερο συνεργάτη της HUSQVARNA MOTORCYCLES ή δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.