Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πριν τη εκκίνηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος EnduroGP με τους αναβάτες να προετοιμάζονται, και τις εταιρίες να θέλουν να κάνουν τις τελευταίες κινήσεις τους, για να είναι έτοιμες στην χιονισμένη πρεμιέρα του Lake Paijanne στην Φιλανδία.

redmoto

Η Honda-RedMoto έχοντας ανακοινώσει από νωρίς του τρεις αναβάτες της (Davide Guarneri, Giacomo Redondi, Davide Soreca) και έχοντας κάνει μια σειρά από δυνατές συνεργασίες για την νέα χρονιά, αποδέχθηκε την πρόσκληση της SE-Team και έστειλε για μια εβδομάδα τους δυο νεότερους αναβάτες την ομάδας Redondi και Soreca, να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους σε χιονισμένο τερέν.

Οι Giacomo Redondi και Davide Soreca στα πλαίσια της προετοιμασία τους στην Φιλανδία θα συμμετάσχουν και στον εναρκτήριο Enduro sprint της Kansallinen αυτό το Σαββατοκύριακο. Υπάρχουν αρκετοί αγώνες του φιλανδικού πρωταθλήματος τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο που αναμένεται και οι υπόλοιπες ομάδες να ακολουθήσουν την κίνηση της HONDA.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.