Η Honda ανακοινώνει λεπτομέρειες για τις δύο σημαντικές νέες αφίξεις στον αγωνιστικό κόσμο off-road – μια εντελώς αναθεωρημένη motocross CRF450R και μια νέα μοτοσυκλέτα enduro, το CRF450RX.

fuller_17_Honda_CRF450R_left_front

Σύντομα θα υπάρχουν και δοκιμές, αλλά προς το παρόν, μπορείτε να απολαύσετε το πλήρη δελτίο τύπου παρακάτω και να δείτε τις πρώτες φωτογραφίες απο το ανασχεδιασμένο CRF450R motocross της Honda και το νέο CRF450RX με ίδιο κινητήρα και σασί, φέρνοντας μια νέα σημαντική παρουσία στην αγορά enduro.

Το HRC με τον νέο κινητήρα δίνει στο CRF450R 11% περισσότερη δύναμη στις υψηλές στροφές και ισχυρότερη ροπή σε όλη την κλίμακα στροφών. Νέο πλαίσιο με χαμηλότερο κέντρο βάρους και αναθεωρημένη γεωμετρία που παρέχει εξαιρετική πρόσφυση του πίσω τροχού και ακόμα πιο ευέλικτο χειρισμό. Μίζα που διατίθεται προαιρετικά στη νέα CRF450RX και μεγαλύτερη δεξαμενή καυσίμου, 18 » πίσω τροχό, πλαϊνό σταντ, μίζα, αναβαθμισμένη ανάρτηση και χαρτογράφηση του κινητήρα για την αδιάλλακτη enduro εστίαση. Ένα σημείο αναφοράς στο motocross είναι ότι έχει επανασχεδιαστεί απο την αρχή. Η κατηγορία motocross της Honda έχει κερδίσει τη φήμη ότι είναι η πιο φιλική μοτοσικλέτα 450cc, με την δύναμή του και το πλαίσιο να επιτρέπει στους αναβάτες όλων των επιπέδων εμπειρίας να μπορούν να το οδηγίσουν. Για το μοντέλο 2017 μοντέλο, ο πλήρης ανασχεδιασμός έχει περισσότερη δύναμη και υψηλή απόδοση, αλλά και πιο φιλικό συνολικό πακέτο στον αναβάτη.

17MY CRF450R Τα νέα χαρακτηριστικά CRF450R:

Μια νέα ισχύς του κινητήρα-up με ένα 11% περισσότερη δύναμη στις υψηλές στροφές που παρέχεται από μία αναθεωρημένη κυλινδροκεφαλή με μεγαλύτερη ανύψωση βαλβίδων, υψηλότερη αναλογία συμπίεσης και νέα πρόσληψη δίνοντας μια ίσια πορεία στις θύρες εισόδου. Ισχυρότερη ροπή, ιδιαίτερα χαμηλά, αλλά το και σε όλη την κλίμακα στροφών, για βελτίωση 5% στην επιτάχυνση.

fuller_17_Honda_CRF450R_downdraft

Νέο πλαίσιο αλουμινίου έβδομης γενιάς με χαμηλότερο κέντρο βάρους, μικρότερη μεταξόνιο και μικρότερη απόσταση μεταξύ ψαλίδι άξονα και πίσω τροχών, προσφέροντας πρωτοφανή επίπεδα πρόσφυσης του πίσω τροχού.

fuller_crfnaked1

Νέα εμπρός ανάρτηση της Showa χάλυβα με διάμετρο 49mm με ελατήρια αντί αέρα.

full_17_Honda_CRF450R_fork_cap

Δεξαμενή καυσίμου απο τιτάνιο και νέο φίλτρο αέρα.

fuller_17_Honda_CRF450R_air_filter

Αεροδυναμικά αποδοτικά πλαστικά και η επιλογή της μίζας Μίκιο Uchiyama.

fuller_starterarea

Μίκιο Uchiyama: «Στόχος μας ήταν στην παραγωγή μία μοτοσυκλέτα με εξαιρετική απόδοση του κινητήρα, εξαιρετική πρόσφυση και το χαμηλό κέντρο βάρους, για να δημιουργηθεί μια βελτίωση 5% στην επιτάχυνση απο το προηγούμενο μοντέλο. Η φράση που στηρίζει την ανάπτυξη είναι «Απόλυτη Holeshot». Η CRF450R έχει ήδη αποδείξει την αξία της στο ιαπωνικό πρωτάθλημα MX, κερδίζοντας τους πρώτους πέντε αγώνες. Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να δώσουμε αυτό το είδος των επιδόσεων και στους λάτρεις του motocross σε όλο τον κόσμο»

Παράλληλα με την CRF450R, η Honda μπορεί τώρα επίσης να παρέχει σε αναβάτες enduro μία έτοιμη μοτοσυκλέτα για αγώνες enduro τη νέα CRF450RX. Κοινή χρήση νέο πακέτο κινητήρα και το πλαίσιο του CRF450R, το CRF450RX έχει κρίσιμες αλλαγές για να δημιουργήσει μια ασυμβίβαστη enduro εστίαση. Αναθεωρημένες ρυθμίσεις της ανάρτησης για βελτιωμένο έλεγχο. Οι αναθεωρημένες ρυθμίσεις PGM-FI και ένα ρεζερβουάρ καυσίμου 8,5 λίτρων για περίπου 65 χιλιόμετρα αγώνα. Τρεις αναθεωρημένους χάρτες του κινητήρα, επιλέξιμη στο τιμόνι χρησιμοποιώντας τη λειτουργία του κινητήρα Select Button Honda. 18 «πίσω τροχό. Πλαϊνό σταντ και ηλεκτρική εκκίνηση ως πρότυπο.’

Ο κ Μ Uchiyama:  «Η CRF450RX είναι ένα καθαρό, έτοιμο εργαλείο enduro που έχει κάνει ποτέ η Honda. Χρησιμοποιεί την πολύ βελτιωμένη απόδοση του ολοκαίνουργιου CRF450R,  με την έκδοση enduro «RX», η οποία προσφέρει κάτι εντελώς νέο για έμπειρους αναβάτες παντού. Είναι χτισμένο για να κερδίσει κατ ‘ευθείαν στο υψηλότερο επίπεδο του ανταγωνισμού. «

Η CRF450R και CRF450RX θα παρουσιαστούν στο Assen MXGP στις 26 έως 28 Αυγούστου.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.