Οι περισσότεροι νόμιζαν ότι ο αγώνας της Φλώρινας ήταν ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος, καθώς ο αρχικός σχεδιασμός ήταν για πρωτάθλημα τριών αγώνων, όμως αυτό δεν ισχύει καθώς υπάρχει ακόμα ένας αγώνας.

park ferme

Στο αρχικό πρόγραμμα που ανακοινώθηκε στις 25 Ιανουαρίου προστέθηκε ένας αγώνας εβδομήντα ημέρες μετά χωρίς να υπάρχει κάποια ανακοίνωση. Το συγκεκριμένο γεγονός έφερε κάποια αναστάτωση την χθεσινή ημέρα, καθώς την ώρα τον απονομών ανακοινώθηκε ότι ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος είναι στις 8 Οκτωβρίου στην Βέροια. Ο αγώνας της Βέροιας θα είναι μόνο για το πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος καθώς την ίδια ημερομηνία θα υπάρχει ακόμη ένας αγώνας που θα προσμετρά μόνο στο νοτίου Ελλάδος χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμη ο τόπος διεξαγωγής.

Αρκετά έντονες συζητήσεις υπήρχαν από αγωνιζόμενους με τα μέλη του Δ.Σ. που παραβρέθηκαν μετά από πολύ καιρό σε αγώνα πρωταθλήματος Enduro, αν έχουν πράξει σωστά σε θέμα ενημέρωσης.

Η λέσχη της Βέροιας έχει αναλάβει ένα πραγματικά δύσκολο έργο ξέροντας ότι οι συμμετοχές του αγώνα θα είναι πολύ περιορισμένες αλλά θέλοντας να στηρίξει το Enduro, προτίμησε να ρισκάρει ώστε το πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος να έχει αξιοπρεπή διάρκεια καθώς οι τρεις αγώνες είναι ελάχιστοι για να μπορεί να θεωρηθεί κάποιο πρωτάθλημα σοβαρό.

Η επιτροπή και το Δ.Σ. ενέκρινε το έτοιμα της ΛE.MO.B. προσθέτοντας ακόμη έναν και στο πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος χωρίς κανείς να ξέρει αν υπάρχει κάποια λέσχη ικανή και διατεθειμένη να αναλάβει τον αγώνα.

Για ακόμη μια φορά τους τελευταίους μήνες ο τρόπος που χειρίζεται τις καταστάσεις η AMOTOE έκθετοι όλους τους εμπλεκόμενους κάνοντας επικοινωνιακά λάθη στο θέμα προώθησης των πρωταθλημάτων. Τελικά ποιος αποφασίζει για την τύχη των πρωταθλημάτων και πόσο κοντά είναι στις επιτροπές και στις λέσχες που διοργανώνουν αγώνες; Και αφού όλα βαίνουν καλός τελικά, ποια λέσχη θα διοργανώσει τον αγώνα του Νοτίου σε τρεις εβδομάδες;

Τα πρωταθλήματα οδεύουν στο τέλος για την φετινή χρονιά, καλό θα ήταν να υπάρχει αλλαγή προσανατολισμού βάζοντας νέα ενεργά μέλη και βοηθώντας τους υπάρχοντες εμπλεκόμενους που έχουν ακόμη όρεξη να βοηθήσουν. Η φετινή γενική συνέλευση δεν πρέπει να αναλωθεί και πάλι σε προσωπικές διαμάχες αλλά να υπάρχει ένα εποικοδομητικό αποτέλεσμα από άτομα που πραγματικά θέλουν να βοηθήσουν τον χώρο που τα τελευταία χρονιά η πορεία είναι καθοδική.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.