Η Γερμανική ομοσπονδία μοτοσυκλέτας DMSB ανακοίνωσε χθες το βράδυ την ομάδα που θα την εκπροσωπήσει στον MXON του Matterley Basin.

85877

Η επιλογή των τριών αναβατών ήταν η αναμενόμενη με τους Max Nagl (MXGP), Dennis Ullrich (Open) και Henry Jacobi (MX2) να απαρτίζουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την Γερμανική ομάδα, καθώς το μεγάλο της αστέρι Ken Roczen βρίσκετε ακόμα σε περίοδο αποθεραπείας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στην αρχή της χρονιάς.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.