Η GasGas έχοντας κάνει εντυπωσιακές κινήσεις στο χώρο του παγκόσμιου Enduro με τον Danny McCanney να έχει κάνει ήδη το ντεμπούτο του σε off-road αγώνα, αλλά και το προηγούμενο Σάββατο στο superenduro της Πολωνίας, συνεχίζει να κινείται επιθετικά προς όλα τα μέτωπα θέλοντας να έχει δυναμική παρουσία.

25323908_1563528047059395_2087209172_n

Πρώτη κίνηση για την Torrot GasGas NA Inc στο αμερικανικό πρωτάθλημα ο πρωταθλητής του 2014 στο National Enduro Andrew Delong, θέλοντας να βάλει τις βάσεις ώστε να σπάσει τον μονοπώλιο των KTM και Husqvarna. Ο Andrew Delong έχει οδηγήσει αρκετά το νέο XC300 έχοντας πολύ καλές εντυπώσεις και βγάζοντας ασφαλή συμπεράσματα. Εκτός από συμμετέχοντας στο GNCC αλλά και το πρωτάθλημα NEPG θα προσπαθήσει να βελτιώσει την αγωνιστική συμπεριφορά του XC300 αλλά και να αναπτύξει νεότερους αναβάτες στην αμερικανική Ήπειρο υπό την επίβλεψη του manager της ομάδας Mark Berg.

Εκτός όμως από την αμερικανική αγορά η GasGas μπαίνει δυνατά και στο χώρο των rally κατεβάζοντας μια πολύ ελπιδοφόρα ομάδα τριών αναβατών στο φημισμένο Dakar. Ο παλιός Cristian Espana Munoz μαζί με τους Jonathan Barragán και Johnny Aubert με φρέσκες τις μνήμες από τους αγώνες Enduro, είναι έτοιμοι να ριχτούν στα βαθιά αυξάνοντας την παροικία των νεοφερμένων στα rally από τον χώρο του Enduro.

Στην λίστα του Dakar εκτός από τους Jonathan Barragán και Johnny Aubert βρίσκονται ακόμα οι Antoine Meo, Ivan Cervantes Montero, Kevin και Luciano Benavides, Oriol Mena και η Laia Sanz με τον Pela Renet να βρίσκετε σε στάδιο ανάρρωσης μετά τον τραυματισμό του. Σκοπός των Jonathan Barragán, Johnny Aubert και Cristian España υπό την καθοδήγηση του Giovani Sala είναι ο τερματισμός και μια πετυχημένη παρουσία, έχοντας να αντιμετωπίσουν πολύ αξιόλογους συνδυασμούς.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.