Η Gas Gas ανακοίνωσε ότι θα έχει πλήρη εμπλοκή στο πρωτάθλημα World Enduro Super Series που ξεκινάει με το Extreme XL Lagares στις 11 Μαΐου.

Μαζί με τον έμπειρο Βρετανό David Knight που έχει αποκτηθεί τους τελευταίους μήνες έχοντας κάνει τους πρώτους του αγώνες με το ισπανικό εργοστάσιο σε Ευρώπη και Αμερική, θα είναι και ο ακραίος Αυστριακός αναβάτης Lars Enoeckl. Οι δυο αναβάτες θα ακολουθήσουν και τους οχτώ αγώνες του πρωταθλήματος έχοντας σαν σκοπό να ανεβάσουν ψηλά το εμπορικό σήμα της ισπανικής εταιρείας.

Η ανακοινώσει αυτή αναζωπυρώνει τις φήμες ότι στο νέο ηγετικό συμβούλιο της εταιρίας ίσως να υπάρχει μέσα και η Κtm, καθώς το συγκεκριμένο πρωτάθλημα ιδρύθηκε από την αυστριακή εταιρεία WESS Promotion Gbm ή έχοντας σαν μεγάλους υποστηρικτές της Κtm και Ηusqvarna.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.