Οι νέοι ιδιοκτήτες της GAS GAS δημοσιοποίησαν την πρόθεσή τους να επιστρέψουν στον παγκόσμιο ανταγωνισμό των αγώνων. Έτσι θα συμμετέχουν με μια ομάδα με επίσημη εργοστασιακή υποστήριξη στο Παγκόσμιο Enduro του 2016.

1450089248_extras_noticia_foton_7_1

Η ομάδα θα καθοδηγείται από Sergi Duran και θα αποτελείται απο τον Πρωταθλητής Ισπανίας Ε3 Jonathan Barragan και τον Πορτογάλο Diogo Ventura.

Ομοίως, επιστρέφουν και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα trial με έξι αναβάτες, τους Arnau Farre, Matteo Grattarola, Franzi Kadlec, Michael Brown, Jack Peace και Jack Price. Όπως θα βοηθήσει και άλλους αναβάτες, μεταξύ των οποίων είναι και ο ισπανος Marc Riba.

Πράγματι η Gas Gas σκοπεύει να εισέλθει δυναμικά με τα νέα μοντέλα της στα πρωταθλήματα enduro και trial που ξεκινούν τον Μάρτιο και τον Απρίλιο αντίστοιχα. Οι νέοι ιδιοκτήτες έχουν σκοπό να κάνουν μια επένδυση ύψους € 13.000.000 τα επόμενα τρία χρόνια, και να αποκαταστήσουν το πληγωμένο γόητρο της εταιρίας που πέρασε δύσκολες στιγμές τους τελευταίους μήνες.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.