Μερικοί από τους κορυφαίους αναβάτες MXGP είχαν εκπλαγεί σε ένα ολοκληρωμένο έλεγχο ντόπινγκ την περασμένη Παρασκευή στο Teutschenthal με τον σχετικός έλεγχο αίματος καθώς και δείγματα ούρων, όπως η FIM έχει στα σχέδια της να επιβάλει μια πιο ενδελεχή διαδικασία σε Grand Prix.

fimstep-updopingcontrolinmxgp_558bd95e4fcda

Η διαδικασία αυτή εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στο άθλημα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος AMA Supercross και έφτασε στα paddock MXGP για πρώτη φορά με αναβάτες όπως ο Romain Febvre, Valendin Guillod και Shaun Simpson οι οποίοι ήταν πολύ τυπικοί.

«Η FIM ασχολείται ενεργά με τη WADA,» εξήγησε ο πρόεδρος CMS Tony Skillington. «Ο πρώτος τύπος τεστ που κάναμε ήταν στο Supercross φέτος και πήγε πολύ καλά. Δοκιμάσαμε τον Ryan Dungey, Trey Canard και Eli Tomac και έχω να πω ότι αυτοί οι τρεις αναβάτες σεβάστηκαν πολύ αυτή τη δοκιμασία, όταν τους είπα ότι ήταν μία τυπική διαδικασία.»

«Μέσα σε δύο εβδομάδες είχαμε τα αποτελέσματα τα οποία ήταν καθαρά. Κάναμε όσο ποιο γρήγορα μπορούσαμε με τα αποτελέσματα για να ενημερωθούν γρήγορα οι αναβάτες σχετικά με τα αποτελέσματα«, πρόσθεσε, μιλώντας στο Teutschenthal και ίσως υπαινίσσεται την διαμάχη γύρω από την καθυστερημένη ανακοίνωση για το θετικό δείγμα του James Stewart και την απαγόρευσή του στη συνέχεια. «Είναι η πρώτη φορά που θα γίνει αυτό στο MXGP αυτό το Σαββατοκύριακο και ελπίζω ότι ισχύει η ίδια διαδικασία «

«Δεν έχω υποψίες ότι θα βρούμε κάτι, αλλά είναι απαραίτητο για τον αθλητισμό μας να δώσουμε ένα καθαρό και σαφές μήνυμα σε όσους βρίσκονται εκτός ότι πρέπει να διατηρήσουμε τη φήμη του αθλήματος. Νομίζω ότι είναι θετικό και αν δεν έχετε τίποτα να φοβηθεί τότε δεν έχετε τίποτα να κρύψετε, όταν πρόκειται για δοκιμή. »  Πρόσθεσε ο Skillington.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.