Ανακοινώθηκε επίσημα η λίστα συμμετοχών για το ISDE 2017, έχοντας πολύ μεγάλο ενδιαφέρον σε όλες τις κατηγορίες αλλά και με Eλληνικό χρώμα με την συμμετοχή των τεσσάρων Ελλήνων αναβατών Παναγιώτη Κακολύρη, Γιάννη Σεβαστόπουλου, Πέτρου Μπιλή και Κώστα Τρίκου.

isde 2017

Στο FIM World Trophy όλα δείχνουν ότι πάμε για τιτανομαχία μεταξύ Αμερικής, Αυστραλίας Γαλλίας και της Ιταλίας. Οι Αμερικανοί θα προσπαθήσουν να βρεθούν στην κορυφή για δεύτερη φορά έχοντας ίσως την πιο πλήρες ομάδα με τέσσερις ισάξιους αναβάτες(SIPES Ryan, RUSSELL Kailub, DUVALL Thad, ROBERT Taylor).

Η Αυστραλία έχοντας σαν ηγέτες τον ταχύτατο MILNER Daniel και τον θηριώδες PHILLIPS Matthew που θέλει να κλείσει στόματα, αλλά και τους δυναμικούς SANDERS Daniel και GREEN Joshua ελπίζουν να επιστρέψουν μετά την περσινή ατυχία στην πρώτη θέση έχοντας εκτός τον τρίτο ποιοτικότερο Αυστραλό αναβάτη Josh Strang.

Η οικοδέσποινα Γαλλία μετά την περσινή αποχή και τον αποκλεισμό του 2015 θέλει να αποδείξει μπροστά στο κοινό της ότι είναι ακόμη μέσα στις μεγάλες δυνάμεις του χώρου η αλλαγή του CHARLIER Christophe ίσως να τους κάνει και καλό, καθώς ο CHARLIER Christophe μπορεί να μην έχει εμπειρίες από αλλά έχει καλύτερη ψυχολογία από τον Mathias Bellino. Οι υπόλοιποι τρεις της ομάδας είναι οι TARROUX Jérémy, LARRIEU Loïc και NAMBOTIN Christophe.

H κάποτε κραταιά Ιταλία που έχει κατακτήσει 14 φορές τον τίτλο μετράει ήδη δέκα χρόνια από τότε που πανηγύρισαν την τελευταία τους νίκη, οι GUARNERI Davide, REDONDI Giacomo, SALVINI Alex και OLDRATI Thomas είναι μακράν ότι πιο ποιοτικό έχει να αναδείξει το ιταλικό Εnduro σε ταλέντο και διακρίσεις, με τους SALVINI και OLDRATI να ήταν στις τελευταίες ιταλικές ομάδες που πανηγύρισαν τον τίτλο σε isde στο World Trophy το 2007 και στο Junior World Trophy το 2008.

Ανάμεσα στους διεκδικητές του τίτλου θα ήταν και η Βρετανία, αλλά ο Steve Holcombe και αδερφοί McCANNEY προτίμησαν να μην συμμετέχουν αφήνοντας μόνο τον WATSON Nathan που τις τελευταίες ημέρες είδε τον δεύτερο καλύτερο αναβάτη της ομάδας FREEMAN Bradley να βγαίνει εκτός μειώνοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό την δυναμική της βρετανικής ομάδας που θα παλέψει να βρεθεί μέσα στην οχτάδα.

Πίσω από τα τέσσερα φαβορί, η Φινλανδία (REMES Eero, STIGELL Henric, HELLSTEN Antti, SEISTOLA Matti ) και η Ισπανία (GARCIA MONTANA Josep, GUERRERO RUIZ Cristobal, BETRIU ARMENGOL Jaume, QUER MOLGO Ramon ) θα δώσουν μάχη για την πέμπτη θέση και θα είναι έτοιμες να επωφεληθούν σε περίπτωση που ανοίξει ο δρόμος για το βάθρο με τον εμβληματικό Φινλανδό SEISTOLA Matti να συμμετέχει στον τελευταίο μεγάλο του αγώνα. Τσεχία, Σουηδία, Χιλή και Πορτογαλία έχουν καλές ομάδες και θα δώσουν μάχη να βρεθούν μέσα στην δεκάδα.

Αν και φαίνεται ένας άλυτος γρίφος το World Trophy στην Junior World Trophy τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα για προβλέψεις, καθώς υπάρχουν οχτώ δυνατές ομάδε . Oι περσινή πρωταθλητές Σουηδοί (PERSSON Mikael, ELOWSON Albin, Jesper Börjesson) θέλησαν να κρατήσουν την πετυχημένη συνταγή αλλά την τελευταία στιγμή αναγκάστηκαν να διαφοροποιήσουν το σχήμα τους, με τον ANDERSSON Adam να παίρνει την θέση του τραυματία Jesper Börjesson.

Δυνατή για ακόμη μια φορά η αμερικάνικη ομάδα με τον εκρηκτικό TOTH Josh να είναι ασταμάτητος, έχοντας δυο δυνατούς υποστηρικτές στα πρόσωπα των MICHAEL Layne και BAYLOR Grant. Μαζί τους ικανοί για να ανεβούν στο βάθρο έχοντας ελπίδες για τη κατάκτηση της νίκη οι ομάδες της Ιταλίας (SORECA Davide, VERONA Andrea, CAVALLO Matteo), Γαλλίας (MIROIR Jérémy, BLANJOUE Hugo, GESLIN Anthony ), Ισπανίας (FRANCISCO Enric, MIRABET Kirian, SCHAREINA Tosha ) και η Αυστραλία (SNODGRASS Lyndon, RUPRECHT Wil, SIMPSON Jack) που είναι ικανή για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο. Mε δυνατή σύνθεση κατεβαίνουν και οι Φινλανδοί με τους Χιλιανούς.

Στις γυναίκες απειλείται το απόλυτο των Αυστραλέζων (JONES Tayla, GARDINER Jessica, WILSON Jemma) από τις Ισπανίδες SANZ Laia και GOMEZ CANTERO Sandra.

Στο club που θα συμμετέχουν οι τέσσερις Έλληνες με στόχο της Ελληνικής ομάδας που απαρτίζουν οι Παναγιώτης Κακολύρης, Γιάννης Σεβαστόπουλος και Πέτρος Μπιλής να είναι ο τερματισμός και μια θέση κάπου στην μέση της κατάταξης, με τον τέταρτο της παρέας Κώστα Τρίκο να βρίσκετε στους τέσσερις μεμονωμένους αναβάτες που δεν έχουν βρει ακόμα ομάδα. Στην λίστα με τις 186 ομάδες που μόνο club δεν θυμίζει υπάρχουν κάποιες ομάδες που σίγουρα κάνουν εντύπωση με την δυναμική τους, όπως η ομάδα της Εσθονίας που κατεβάζουν μια πολύ καλή ομάδα καθώς δεν υπάρχει ομάδα στο World Trophy, έχοντας στην σύνθεση της δυο αναβάτες (LEOK Martin, RÄÄTS Veiko ) που την περσινή χρόνια έφτασαν στην πέμπτη θέση της μεγάλης κατηγορίας. Για την πρωτιά θα παλέψουν και οι επίλεκτες ομάδες της Γαλλίας (GAUTHIER Julien, VISSAC Pierre, BEAUD Alexis ), Ιταλίας (MACORITTO Lorenzo,MONNI Manuel, FACCHETTI Emanuele) και Φινλανδίας (SVÄRD Hugo, BARNES Mika, HALJALA Hermanni ) έχοντας αστέρια παγκόσμιας κλάσης. Ερωτηματικό η παρουσία της πρώτης αμερικάνικης ομάδας (TREMAINE Ty, KELLEY Benjamin,WEBB Cody ) που κατεβάζουν μια πολύ σκληρή ομάδα αλλά αμφιβόλου ταχύτητας, βγαλμένοι για τις αρένες του SuperEnduro και του αμερικάνικου EnduroCross.

 

11 22 33 44 5 6 7 8 9 10 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 34 35

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.