Ανακοινώθηκε επίσημα η λίστα των αναβατών που θα πλαισιώσουν τις ομάδες στο International Six Days ΕNDURO της Ναβάρα.

isde 2016

Ανάμεσα στις 29 χώρες που θα εκπροσωπηθούν στην 90ή έκδοση του ISDE θα υπάρχει Ελληνική εκπροσώπηση για ακόμα μια φορά με δέκα αναβάτες.

Οι Βασίλης Σιαφαρίκας, Αλέξανδρος Ζώρας, Γιάννης Τρίγκας και Μιχάλης Ντουζένης θα είναι η ομάδα του FIM World Trophy, προσπαθώντας να επαναλάβει την περσινή πολύ καλή της εμφάνιση.

Οι εκρηκτικοί, ανερχόμενοι και πολύ ενθουσιώδεις Αρτέμης Σφιναρολάκης, Δημήτρης Μπάκας και Γιάννης Κωσταντινούδης έχουν να αντιμετωπίσουν πολύ πιο έμπειρες ομάδες από χώρες με μεγάλη παράδοση στο Junior World Trophy, αλλά στόχος είναι ο τερματισμός και η συλλογή πολύτιμων εμπειριών για τους τρεις νεαρούς αναβάτες.

Στο Club Team Award, οι Δημήτρης Αθανασουλόπουλος, Γιάννης Σεβαστόπουλος και Παναγιώτης Κακολύρης αποτελούν ένα μείγμα εμπειρίας και ταχύτητας που μπορεί να τους φέρει ψιλά στην κατάταξη αν δεν υπάρχουν ατυχίες.

Να θυμίσουμε σε όσους θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά την ελληνική προσπάθεια, η AMOTOE έχει δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο αναμνηστικό T-Shirt για την παρουσία της ελληνικής ομάδας στο ISDE 2016.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Ν. Ζέλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.