Οι τρεις Έλληνες αναβάτες που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο Motocross των εθνών είναι, Κοντολέτας Δημήτριος, Κρητικός Εμμανουήλ και Παναγιώτης Κουζής. 

ellhnikh shmaia

Οι τρεις αναβάτες σύμφωνα με την επίσημη λίστα των χωρών που έχουν δηλώσει συμμετοχή θα αγωνιστούν στην ΜΧ1 ο Δημήτρης Κοντολέτας, στην ΜΧ2 ο Κρητικός Εμμανουήλ και στην Open ο Παναγιώτης Κουζής.

Λ. Ιωαννίδης.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.