Ο Cooper Webb δημοσίευσε μια ειλικρινή συγγνώμη στην Αμερική στον λογαριασμό του στο Instagram με τους οπαδούς του να συσπειρώνονται γύρω του, προσφέροντας υποστήριξη και λόγια παρηγοριάς τους.

cooper-webb

Ήταν δύσκολο να μην βλέπουν τον Webb στο βάθρο των Εθνών, αν ανέβηκε στις πρώτες θέσει, το Σαββατοκύριακο του δεν πήγε όπως το είχε προγραμματίσει στην Ιταλία. Ο Webb πάλευε με τον Romain Febvre όταν ο Αμερικάνος είχε μία πτώση. Ήταν μία από τις χειρότερες περιοχές της Maggiora Park και αυτό κόστισε την ομάδα των ΗΠΑ χάνοντας πολύτιμο χρόνο που δεν θα μπορούσε να ανακτηθεί.

0011151-cooper-web

Οδηγούσε για την ομάδα της Αμερικής και ένιωσε τις ελπίδες ενός έθνους να είναι στους ώμους του. Ο Αμερικάνος οδήγησε με την καρδιά του και πιθανόν να πήρε περισσότερους οπαδούς πίσω με αυτή την ήττα στην Ιταλία. Γι ‘αυτό ακριβώς και δήλωσε ότι “θα επιστρέψει”. Και ξέρετε ότι θα το κάνει.

Δείτε παρακάτω τα λόγια του:
Αμερική Λυπάμαι πολύ. Ευχαριστούμε @ama_teamusamxon για όλη τη σκληρή δουλειά και την υποστήριξη. Σας ευχαριστώ Roger @ elhombre_21 και @ alexmartin_26 για την ενίσχυση. Δεν έχω δει ποτέ κάτι σαν αυτό που συνέβη με τον Jason σε όλη την αγωνιστική καριέρα μου. Είμαι ευτυχής που είναι εντάξει. Θα το θυμάμαι αυτό για το υπόλοιπο της καριέρας μου, αλλά ένα πράγμα είναι εγγυημένο …. θα επιστρέψω. Αυτό ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έχω αντιμετωπίσει σε όλη την καριέρα μου.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.