Δελτίο τύπου

Το Δικυκλιστικό Αθλητικό Σωματείο Ηλείας εκπροσωπήθηκε στον τέταρτο αγώνα για το Πρωτάθλημα MOTO CROSS Νότιας  Ελλάδας μονό από 3 αθλητές του σε ένα αγώνα όπου η αιτιολογημένη αποχή θα πρέπει να προβληματίσει την Ομοσπονδία ώστε να μην επαναληφθούν πανόμοια φαινόμενα.

Οι τρεις αθλητές  μας που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα στις κατηγορίες τους κατάφεραν να επιτύχουν τους στόχους τους και συγκεκριμένα. 

Στην μεγάλη  κατηγορία ΜΧ1 ο Μούρκος Κωνσταντίνος (151)με KTM SXF 450 και υποστηρικτές ( Μυλωνίδης Ελαστικά, Τομαράς auto car, Apartments ΜΟΥΡΚΟΣ ) στο πρώτο σκέλος  τερμάτισε δεύτερος παρά του ότι κατά την διάρκεια της εκκίνησης κώλυσε στην μπάρα μένοντας πίσω, σε μια στενή και χωρίς γραμμές πίστα, όπου η προσπέραση ακόμα και σε αργούς οδηγούς ήταν άθλος. Στο δεύτερο παίρνοντας από την αρχή τα ινία του αγώνα δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την Καρό σημαία και την νίκη στον αγώνα, διευρύνοντας και την βαθμολογική διαφορά από τους διώκτες του και πλέων η κατάκτηση του τίτλου στον τελευταίο αγώνα είναι δική του υπόθεση.

Στην Κατηγορία OPEN ο Κονδιλόπουλος Διονύσιος (311) με YAMAHA  και υποστηρικτές (MOTO ΜΑΡΓΑΡΗΣ, KAFE VELOCEpitsa EXPERT, ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ) Πρωταγωνιστής για πολλά χρόνια στα Ελληνικά δρώμενα του ΜΧ, με μια δεύτερη θέση στο πρώτο σκέλος, και μια πρώτη στο δεύτερο παρά την πτώση που είχε, με άνεση πήρε τη Καρό σημαία και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Δηλώνει παρών στους στόχους του, κάτι το οποίο έχει κάνει με επιτυχία και στο παρελθόν.

Τέλος ο μικρός του ΔΙΑΘΛΗΣΗ , το μέλλον του αθλήματος για το σωματείο που ακούει στο όνομα Ταμβάκος Χρήστος –Παναγιώτης (66) με ΚΤΜ 65 και υποστηρικτές (ΤΑΜΒΑΚΟΣ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, MADNESS, MOTO, ΜΟΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ SERVIS, ΜΥΛΩΝΙΔΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ) με δυο τρίτες θέσεις, κατέλαβε την τρίτη θέση και επανήλθε στην τρίτη θέση της Βαθμολογίας που είχε χάσει στα Δουνέικα  λόγο μηχανικής βλάβης, και είναι εφικτός ο  στόχος του για φέτος που είναι και η Τρίτη θέση στο πρωτάθλημα.

Αθλητές του σωματείου έτρεξαν και στον 4ο αγώνα Πρωταθλήματος Εντούρο Νότιας Ελλάδας  που έγινε με επιτυχία στο Ξυλόκαστρο.

Ο Πισιμάνης Γεώργιος στην μεγάλη κατηγορία που είναι η  ΕΕxpert με YAMAHA WR 250 της ομάδας ΥΑΜΑΗΑ RACING WORKSBIKE και υποστηρικτές ( Tzorzopoulos, RON, UFO, Fly racing 100%) Κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία του, αλλά και την τρίτη γενικής του Αγώνα.

Τέλος ο Λιαπάκης Κωνσταντίνος με HUSQVARNA TE 300 και υποστηρικτές  (BOXER GARAGE, WHEEL CITY) τερμάτισε στην 11η θέση στην Ε3, απολαμβάνοντας  το χόμπι του.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.