Έχοντας δημιουργήσει ένα πολύ ποιοτικό και ανταγωνιστικό προϊόν η crossxracing συνεχίζει με σταθερά βήματα την προώθηση των προϊόντων της ταξιδεύοντας αυτή την φορά εκτός Ελλάδος.

ROMANIACS1

Μετά τα Γρεβενά και το παγκόσμιο πρωτάθλημα enduro επόμενος σταθμός ήταν το Red Bull Romaniacs στο μεγαλύτερο extreme γεγονός της χρονιάς, για τους λάτρεις τις περιπέτειας.

Για πέντε ημέρες πλήθος κόσμου απο όλες της γωνιές της γης επισκέφθηκε το περίπτερο γνωρίζοντας τα καλύμματα μας.

Οι κριτικές από ερασιτέχνες, αλλά και τις επαγγελματικές ομάδες στην πρώτη μας παρουσία εκτός Ελλάδας ήταν άριστες βάζοντας τις βάσεις για μελλοντικές συνεργασίες.

Για πρώτη φορά όμως τα καλύμματα σέλας της crossxracing δοκιμάστικαν σε πραγματικά ακραίες συνθήκες απο τους Teodor Kabakchiev και Ανδρέα Παραγιό να μένουν απόλυτα ευχαριστημένοι από την αντοχή και την αίσθηση.

Η πορεία τους στον αγώνα ήταν πετυχημένη κατακτώντας την 15 θέση στην gold και την 52 θέση στην silver αντίστοιχα.

Έχοντας ήδη ξεκινήσει κάποιες μεγάλες συνεργασίες, στόχος τις εταιρίας είναι να δημιουργήσει ένα δυναμικό δίκτυο σε όλη την Ευρώπη έχοντας παρουσίες σε όλα τα μεγάλα of road πρωταθλήματα μοτοσυκλέτας.

ROMANIACS2

ROMANIACS4

ROMANIACS3

crossxracing

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.