Στο Ezberg θα είναι και η Alta Motors με το ηλεκτρικό της μοντέλο με τους Ty Tremaine και Lyndon Poskitt.

Γεγονός είναι η ευρεία εξάπλωση της ηλεκτροκίνησης σε όλα τα τροχοφόρα οχήματα. Συνηθισμένο πλέον το να συναντά κάποιος ηλεκτρικό αυτοκίνητο και ηλεκτρική μοτοσυκλέτα. Αυτό όμως δεν είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο όταν μιλάμε για αγωνιστικά οχήματα. Η Alta πρωτοπόρα στην ηλεκτρική τεχνολογία έχοντας κάνει πολύ μεγάλα βήματα προόδου, έχει κάνει πλέον ένα τρανταχτό και ηχηρό όνομα στον χωμάτινο χώρο. Αρχικά η παρουσία της συνοδεύτηκε από πολλές αμφιβολίες, πολλοί μάλιστα απαξίωσαν την προσπάθεια της εξέλιξης και αυτής της απόπειρας που πραγματοποιείται στο οικολογικό αύριο. Η Alta αυτό το αύριο έχει φέρει με γοργά βήματα κοντά μας.

Ο αγώνας του Ezberg Rodeo είναι από τους πιο απαιτητικούς και σκληροτράχηλους αγώνες Ηard Enduro. Παίρνει μέρος στα βουνά της Αυστρίας περιέχοντας δύσκολες διαδρομές και σίγουρα απαιτεί το κάτι παραπάνω από τον αναβάτη και την μοτοσυκλέτα. Με πάνω από 2000 αναβάτες να προσπαθούν να προκριθούν στους καλύτερους 500, οι οποίοι θα εκκινήσουν για το Main Event μόνο πολύ ικανοί καταφέρνουν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο του τελικού. Ο αριθμός των τερματιζόντων μάλιστα να είναι στους 25 το 2017 και μόλις στους 9 το 2016, αποδεικνύει γιατί το Ezberg είναι αγώνας αντοχής για αναβάτες και μοτοσυκλέτες.

Σε αυτόν τον αγώνα λοιπόν η Alta στοιχηματίζει στην επιτυχία και στοχεύει για το καλύτερο. “ Φτιάχνουμε την Redshift για να ανταγωνιστεί περήφανα με τις καλύτερες μοτοσυκλέτες στο πιο βίαιο περιβάλλον. Το Ezberg extreme Enduro είναι ο αγώνας για να αποδείξουμε την αξία μας. Ο αγώνας αυτός είναι σε μια περίοδο που η αποδοχή των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών είναι δύσκολη. Είμαστε ευγνώμων στους διοργανωτές που δέχθηκαν την συμμετοχή μας ως μια ενέργεια η οποία συμβαίνει για την πρόοδο της τεχνολογίας και όχι ως περιορισμός της.»  Τα λόγια του τεχνικού διευθυντή και συνιδρυτή της Alta Motors Derek Dorresteyn.

Με την σειρά τους οι αναβάτες εξέφρασαν αισιόδοξοι την συμμέτοχη τους και την ευχάριστη θέση στην οποία βρίσκονται για να συμμετέχουν σε έναν τέτοιο θεσμό με τα χρώματα της Alta.
Α. Πανταζης
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.