Στους πρόποδες των Dolomiti παίχτηκε η τελευταία πράξη του Ιταλικού πρωταθλήματος Enduro 2017. Ο καιρός είχε κέφια για παιχνίδια με τις δυο ημέρες να έχουν εντελώς διαφορετική εικόνα καθώς η βραδινή βροχή του Σαββάτου έκανε το ξερό τερέν πολύ βαρύ αναγκάζοντας τους διοργανωτές να κάνουν κάποιες αλλαγές ώστε να μπορεί να διεξαχθεί κανονικά ο κυριακάτικος αγώνας.

christopher

Νικητές στις δυο ημέρες ήταν οι Davide GUARNERI και Matthew PHILLIPS με τον Γάλλο Christophe CHARLIER να πανηγυρίζει μετά το ISDE και τον πρώτο του προσωπικό τίτλο στον χώρο του Enduro κερδίζοντας την γενική. Ο Davide GUARNERI παίρνοντας ακόμη μια διπλή νίκη κατέκτησε τον τίτλο στην E1 μπροστά από τους Rudy MORONI και Gianluca MARTINI. Στην Ε2 οι Alex SALVINI και Giacomo REDONDI μοιράστηκαν τις νίκες με τον SALVINI να κατακτά τον τίτλο στην κατηγορία, ενώ στην Ε3 η Σαββατιάτικη νίκη ήταν αρκετή για τον Thomas OLDRATI να κλείσει επιτυχημένα την χρονιά. Ασταμάτητος ο Davide SORECA στην τελευταία του χρόνια σε μικρές κατηγορίες πήρε δυο νίκες σφραγίζοντας τον τίτλο, ενώ ο Andrea VERONA που του αρκούσε απλά ο τερματισμός στην μια ημέρα για να γίνει ο νέος πρωταθλητής της YOUTH έκλεισε την χρονιά με δυο καθαρές νίκες.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.