7 ημέρες εκπληκτικού Rally Raid

Η 6η έκδοση του Serres Rally προσέφερε μια εβδομάδα γεμάτη δράση, endurο & διασκέδαση.

1

2

Στην 4η θέση τερμάτισε ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα, ο Γερμανός Sebastian Buhler με μια YAMAHA WRF 450F, στην 5η θέση ο Πορτογάλος αναβάτης Pedro Bianchi Prata με μια Honda CRF 450 R, ενώ στην 6η θέση έφτασε ο Ολλανδός Robert Van Pelt πάνω στην Husqvarna TE 450. Ήταν οι πρωτοπόροι της τάξης B-450.

3

Νικητής της Κατηγορίας Α-250 ήταν ο Tsuk Sella από το Ισραήλ, ενώ στην  Κατηγορία C-450+, ο Roberto Barbieri με μια Honda CRF 500 R πήρε την 1η θέση, με τη 2η θέση να πηγαίνει στον Kim De Rycker και την KTM EXC 500 του και στην 3η θέση να βρίσκεται ο Vladimir Obona από τη Σλοβακία, με την ίδια μηχανή.

4

Στην Κατηγορία C2, ο Τσέχος Jiri Vasatko με μια ΚΤΜ LC4 690 τερμάτισε πρώτος, μπροστά από τον Ian Ross και την Honda XR 650R με την οποία ήρθε από την Κύπρο!

Στη μεγάλη κατηγορία C3, νικητής ήταν επίσης ένας Τσέχος, ο Jan Zlabek, με μια BMW R 1100. Οι Βρετανοί αναβάτες Lee Salt (KTM 990) και David Watson (BMW HP2 1200), τον συνόδευσαν στο βάθρο.

Ο Ρώσος Aleksandr Maksimov με μια Yamaha Raport 700 κέρδισε στην Κατηγορία D μπροστά από τον λάτρη του Serres Rally, Josef Machacek από την Τσεχία με το ίδιο τετράτροχο. Στην 3η θέση ήρθε το UTV υπό τον έλεγχο των Marcel και Liza Huigevoort.

Νικήτρια στην κατηγορία Γυναικών ήταν η Βρετανίδα αναβάτης Donna Gray πάνω σε μια KTM 450, μπροστά από την «δική μας» Πολυτίμη Κυριακοπούλου, με μια Yamaha WRF 450. Στην 3η θέση έφτασε η Gabliela Novotva από την Τσεχία με μια KTM EXC 450, σε έναν αγώνα γεμάτο με χάρη και χαμόγελα!

Τέλος, στην τάξη των Βετεράνων νικητών, βρέθηκε ο Ιταλός Giancarlo Moscone ο οποίος οδήγησε μια Husqvarna TE 350 μαζί με τον επίσης Ιταλό Fabrizio Di Vicenzo, ο οποίος ήρθε 2ος με μια BETA 498 και τον Ολλανδό Rob Van Pelt ο οποίος ήρθε 3ος πάνω σε μια Honda CRF 450.

Ο Ολλανδός Maikel Smits και ο Ιταλός Roberto Zanetti έκαναν επίσης μια  εντυπωσιακή εμφάνιση όλες τις μέρες, όπως και ο Ισραηλινός Gev Sella με ΚΤΜ 450 αλλά και ο Ιταλός Alessandro Botturi με μια Yamaha WR 450 F. Παρόλα αυτά οι τελευταίοι δύο αναβάτες έπεσαν χαμηλά στην κατάταξη εξαιτίας κάποιων ατυχιών.

5

Τα χαμόγελα όλων των συμμετεχόντων ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση για την οργανωτική ομάδα του Serres Rally όπως επίσης και η υπόσχεση για ένα ακόμα καλύτερο Rally το 2017.

Για την επόμενη χρονιά, το Greece Rally Raid – Serres 2017 προγραμματίζει περισσότερες εκπλήξεις, περισσότερα βουνά, περισσότερες θάλασσες, παραλίες και απίστευτες διαδρομές. Οι εγγραφές ξεκινούν τον Οκτώβριο! Μείνετε συντονισμένοι!

Παράλληλα οφείλουμε ένα τεράστιο «Ευχαριστώ» σε όλους αυτούς που στηρίζουν και μας βοηθάνε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι, κάνοντας τον αγώνας μας το σπουδαιότερο Rally Raid στα Βαλκάνια: Elpida Resort & Spa, Golden Tyre,
Motorex, BF Goodrich, Superfast Ferries, Planet Sim, Moto Magazine, VW ‐ Poreia, ΕΠΟΜΕΑ Σιντικής, ΛΑΜΣ Σερρών, Voreia Beer, Γλυκά BAΣΑΚΗ, Χυμοί Nektar.

Αποτελέσματα Εδώ.

 

 

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.