Ο Διεθνής έμπειρος αναβάτης στο σκληρό enduro,  Graham Jarvis πήρε την τρίτη του νίκη στο Wildwood Ροκ Extreme Enduro βόρεια της Μελβούρνης στην Αυστραλία.

Διοργανωτή της εκδήλωσης Steve Brazel ανέφερε ότι το 2014 η εκδήλωση ήταν μακράν η πιο δύσκολη από τις πέντε, μετά την προσθήκη αρκετών δύσκολων σημείων. Η προκλητική πίστα είδε 22 αναβάτες DNFs από τους 74 που πήραν εκκίνηση.

Ο Jarvis ξεκίνησε δεύτερος αφού στον πρόλογο, τερμάτισε 2ος με 0,288 του δευτερολέπτου διαφορά. Μετά από αυτό ο Jarvis βρήκε τον ρυθμό του και κυριάρχησε στον αγώνα όπου και ήταν ο μόνος αναβάτης που ολοκλήρωσε οκτώ γύρους των 12,5 χιλιομέτρων. Αγωνίστηκε μπροστά σε 2000 θεατές, με την  Husqvarna TE 300, κάνοντας ένα θεαματικό αγώνα με τον γρηγορότερο γύρο, περίπου 39 δευτερόλεπτα μπροστά απο τον δεύτερο.

Jarvis_Wildwood_Post_lrg_fa55d7d87c

Graham Jarvis – ΤΕ 300 «Ήταν μια αρκετά απίστευτη Wildwood 2014 και σίγουρα ένα από τα δυσκολότερα γεγονότα που έχω κάνει εδώ. Υπήρχαν πολύ περισσότερες πέτρες με πολύ ζέστη. Ήταν πραγματικά μία καυτή ημέρα, με τους τελευταίους γύρους να είναι πολύ δύσκολοι. Αυτή η εκδήλωση είναι σίγουρα μία απο τις  κορυφαίες στην Ευρώπη. Υπάρχει πάντα καλή υποστήριξη εδώ με το μεγάλο πλήθος να σε επευφημεί και αυτό είναι σίγουρα πολύ καλό για να κερδίσεις. «

Ο Jarvis έχει ήδη δεσμευτεί να επιστρέψει στην Αυστραλία το επόμενο έτος για να υπερασπιστεί τον Wildwood Extreme τίτλο του.

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.