Η Youthstream ανακοίνωσε πως το Monster Energy FIM Motocross των Εθνών 2017 θα πραγματοποιηθεί στη θεαματική πίστα του Glen Helen Raceway στις ΗΠΑ.  

MXGP_18_USA_2015_MIX_1437

Giuseppe Luongo, Πρόεδρος της Youthstream: «Εδώ και πολλά χρόνια το Glen Helen ήταν μία πίστα που έχουν γίνει πολλοί αγώνες, και είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως θα συνεχίσουν να γίνονται μεγάλοι αγώνες εκεί σε συνεργασία με τον Bud Feldkamp και το προσωπικό του. Οι ΗΠΑ είναι μια σημαντική χώρα για το Motocross και είναι υπέροχο που επιστρέφει στο Glen Helen το μεγαλύτερο γεγονός Motocross του έτους, οι Αμερικανοί οπαδοί είναι φανταστικοί και αξίζουν να έχουν αυτό το μοναδικό γεγονός στη χώρα τους και να είναι σε θέση να υποστηρίξουν την δυνατή ομάδα τους στις ΗΠΑ.»

Bud Feldkamp, ​​Πρόεδρος του Glen Helen Raceway: «Εγώ και όλο το προσωπικό του Glen Helen είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα φιλοξενήσουμε το 2017 Monster Energy Motocross των Εθνών. Η ευκαιρία να καλωσορίσω τον κόσμο του motocross στην πίσω αυλή μας στη Νότια Καλιφόρνια, για πρώτη φορά σε 70 χρόνια της ιστορίας του, είναι κάτι που λαμβάνουμε σοβαρά στο Glen Helen. Σας ευχαριστούμε τη FIM, AMA, και ιδιαίτερα τη Youthstream που μας κάνει αυτή την τιμή. Ανυπομονώ και θα κάνω ό, τι μπορώ για να μείνει στην ιστορία αυτό το γεγονός για τις ομάδες και τους οπαδούς από όλο τον κόσμο. »

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.