Ο δυο φορές πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία ΜΧ2 Γιάννης Τουρατζίδης είναι έτοιμος για μια μια πολύ γεμάτη χρονιά εντός και εκτός συνόρων. Το enduro fighter συνάντησε τον Έλληνα πρωταθλητή λίγες μέρες πριν την έναρξη του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

touratzidis10

Χορηγοί:
YAMAHA Μοτοδυναμική – ROCK oil ( ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ) – Ina tv (hgs ) – Intramoto (ΕΛΑΣΤΙΚΑ PIRELLI) – Supermotoshop (TPOXOI) – ΜΟΤΟΜΑRΚΕΤ (KPANOI, ΕΝΔΥΣΗ) – Fmbracing – 3P RACING – MAΡΑΓΚΟΣ SERVICE – TATTOO racing – Hprint(ΧΑΡΜΠΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ)

ΟΜΑΔΑ:
ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗΣ Δημήτρης – Mηχανικός
ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗΣ Οδυσσέας
ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗ Ειρήνη
ΜΕΡΕΜΕΤΣΑΚΗΣ Δημήτρης

Ο Τουρατζίδης Γιάννης θα αγωνιστεί στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ πρωτάθλημα MOTOCROSS και στο ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ πρωτάθλημα MOTOCROSS στην κατηγορία ΜΧ2, καθώς και σε επιλεγμένους αγώνες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην ΕΜΧ250.

touratzidis20

touratzidis19

touratzidis18

touratzidis17

touratzidis16

touratzidis15

touratzidis14

touratzidis13

touratzidis12

touratzidis11

touratzidis9

touratzidis8

touratzidis7

touratzidis6

touratzidis5

touratzidis4

touratzidis3

touratzidis2

touratzidis1

touratzidis

touratzidis37

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.